El nou El Corte Inglés de Girona inicia la recta final de la seva renovació

Després de mesos de canvis i reformes, el centre El Corte Inglés de Girona ja mostra la seva nova cara completament renovada.

El nou centre

Després de tres dècades d’Hipercor i “Girocentre”, el centre comercial passa a anomenar-se simplement El Corte Inglés en una reforma que completa i augmenta els seus espais i serveis. 

El centre d’El Corte Inglés a Girona, on hi treballen 342 persones, ha completat la seva renovació interior amb un estil molt més modern i actualitzat als nous temps, oferint també nous serveis com és el Club del Gourmet. 

El nou Corte Inglés presenta una nova porta d’entrada al mig de la Plaça Salvador Dalí, que dona a una nova planta baixa renovada on s’hi troba perfumeria, cosmètica, accessoris i moda masculina. 

Pel que fa a la nova distribució, la primera planta es completa amb la moda femenina, infantil i joguines i a la segona planta productes de la llar, electrònica, esports, cafeteria i altres serveis com assegurances, agència de viatges, Correus, etc. 

A part d’augmentar el nombre de marques de moda i accessoris que es poden trobar al centre, també ha fet un gran canvi la zona de supermercat, incloent una fleca i un espai de menjar per emportar-se, que es troben a la planta -1 juntament amb el Club del Gourmet.

El Club del Gourmet és una de les noves seccions del centre que havia sigut molt demandada pels clients des de feia temps i on s’hi poden trobar productes gourmet, delicatessen i vins de les millors denominacions d’origen especialment seleccionats pels més sibarites. 

D’aquesta manera, el centre segueix comptant amb serveis com l’agència de viatges, la cafeteria (modernitzada per complet), un pàrquing de 3 plantes amb punts per carregar cotxes elèctrics, el rentat de cotxes, una oficina de Correus, la secció de loteria i la ONCE, una perruqueria, servei d’assegurances, una òptica, etc. 

Davant l’aprovació de la llicència d’obres l’any 2018, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, declarava: “Des del govern estem impulsant la reforma del carrer de Barcelona, promovent i facilitant la conversió d’espais destacats de la via. La de l’Hipercor és una operació urbanística on tots guanyem: el centre comercial, que pot modernitzar-se i agrupar la seva oferta, i sobretot la ciutat, que guanyarà un nou espai públic posant la plaça de Salvador Dalí a l’alçada del carrer, adaptant-la a les necessitats actuals i fent que el privat assumeixi tota la inversió”.

 

El Mercat de Nadal

Per celebrar la reforma i les festes El Corte Inglés ha preparat un Mercat de Nadal, inaugurat el 6 de desembre i que s’ubicarà a la plaça Salavador Dalí fins el 5 de gener, amb un horari de 12 a 20h, de dilluns a dissabte i festius amb obertura.

L’oferta comercial del Mercat de Nadal és típicament nadalenca amb productes  gourmet, dolços i xocolates, torrons, brous, cremes i cava, representats en nou casetes de fusta. Tot plegat en un espai exterior coronat per una estructura de leds de grans dimensions que donen forma a un arbre de Nadal. L’avet de llums té una alçada de 12 metres (l’equivalent a un edifici de tres pisos) i un diàmetre de base de 4,80 metres que permet el trànsit de persones pel seu interior.

El Mercat de Nadal es va inaugurar el 6 de desembre i s’ubicarà a la plaça Salavador Dalí fins el 5 de gener, amb un horari de 12 a 20h, de dilluns a dissabte i festius amb obertura.

 

Un paradís pels més petits

Per als més petits, la renovada planta de joguines amb més de 600 metres quadrats, es converteix en un autèntic photocall nadalenc on destaca una pista de circ en blanc i negre, majestuoses figures d’elefants a l’escenari principal i una carpa d’exposició de peluixos custodiada per dos trencanous.

 

L’Outlet d’El Corte Inglés

La renovació del centre arriba un any després de l’obertura de l’Outlet d’El Corte Inglés a la mateixa Carretera Barcelona, on durant tot l’any s’hi poden trobar productes de moda de dona, home i infantil, sabateria i esports de més de 100 marques com Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hackett, Calvin Klein, Levi’s, Dockers, Gant, Puma, La Martina, The North Face o Michael Kors amb descomptes de fins el 70%. 

 

El que està per arribar

La nova plaça Salvador Dalí encara no està del tot completada, però els treballs continuen perquè els primers mesos del 2022 s’hi pugui gaudir d’un espai ampli d’arbrat i d’esbarjo obert a la ciutadania.

La renovació del centre i de la plaça, així com la remodelació de la cruïlla amb el carrer Martí Sureda l’any 2018, han estat iniciatives privades que, juntament amb la nova Clínica Girona, estan creant una nova imatge d’entrada sud a la ciutat que sens dubte donarà nous aires al barri.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars