Festivals d'estiu a la Costa Brava i Girona

Quan cau el sol, la Costa Brava i Girona s’omple de festivals d’estiu amb música, markets, food trucks i espectacles de tots tipus i per a tots els gustos. Us n’hem seleccionat els imprescindibles perquè no hagueu de conformar-vos veient-los a Instagram 😜

ÍTACA

Cultura i acció a l’Empordà. Amb diversos concerts programats a diferents pobles, el 22 i 23 de juny arriba la Gran Revetlla a L’Estartit. L’ÍTACA ja és un imprescindible dels estius a la Costa Brava.

Porta Ferrada

Un dels Festivals amb més història de Catalunya és el Porta Ferrada, la seva 62 edició tindrà lloc del 5 de juliol fins al 15 d’agost a Sant Feliu de Guíxols. Alguns dels primers artistes confirmats són: Gilberto Santa Rosa, Julieta Venegas, Robe i Hombres G.

Cap Roig Festival

Els millors artistes en l’àmbit nacional i internacional es reuneixen en un escenari a l’aire lliure únic de la Costa Brava, en un dels jardins botànics més importants del Mediterrani: els jardins de Cap Roig.

TEMPO

25 dies seguits d’experiències musicals, literàries, artístiques i gastronòmiques que tindran com a tret de sortida un concert d’inauguració (l’únic que hi haurà de pagament) i un concert de tancament dels quals es revelarà la identitat en els pròxims dies.

White Summer

Més de 20 propostes de gastronomia a l’aire lliure, el millor del talent musical consolidat i emergent, diversió assegurada amb experiències familiars, tallers i jocs i, per sorprendre’t, una selecció d’arts escèniques que completaran un estiu a Palamós amb una nova edició del White Summer.

La Santa general

La Santa Market

Un oasi de creació, oci i gastronomia en el cor de la Costa Brava que combina el format market amb foodtrucks i música en directe en diferents escenaris.

Sons del Món

Grans concerts en un escenari màgic com és la Ciutadella de Roses, acompanyats de gastronomia al Village.

Festival Emergent

La programació del Festival Emergent ens ofereix una proposta multidisciplinària, durant els dies 29 de juny fins al 8 de juliol. Podrem gaudir de música, teatre, dansa, poesia i molt més. El Festival tindrà lloc a diferents pobles del Gironès com Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, entre d’altres.

Festival Portalblau

El Festival Portalblau al llarg de totes les seves edicions ha ofert un ampli ventall de propostes culturals de gran qualitat: música, dansa, teatre, poesia, conferències, jornades de formació, de debat i de reflexió. Una programació que manté l’eix conceptual que caracteritza el Festival: la promoció dels valors de la cultura a la Mediterrània.

Festival Castell de Perelada

La dansa i la lírica troben a Perelada la seva llar des de fa més de 30 estius, acompanyades de grans actuacions musicals i teatrals.