L’univers Roca creix amb el nou Roca Sant Julià

Els reconeguts germans gironins continuen sorprenent-nos any rere any. El que va començar com un somni amb el reconegut i guardonat restaurant tres estrelles Michelin El Celler de Can Roca, ha acabat per transformar-se en tot un imperi gastronòmic que ha situat la ciutat a tots els mapes.

Els Roca, que ja compten a Girona amb el Celler, l’hotel boutique i la xocolateria Casa Cacao, un espai de càtering per esdeveniments (Mas Marroch), una cadena de gelateries (Rocambolesc), una confiteria i el restaurant Normal, ara han adquirit, segons han comunicat al seu perfil oficial d’Instagram, la famosa fortalesa de Sant Julià de Ramis, espai on desplegaran tot un centre gastronòmic.

La fortalesa de Sant Julià de Ramis, que l’any 2018 va rebre una inversió milionària per acollir un complex hoteler de luxe i un museu de joies, va fer fallida arran de la crisi sanitària fa gairebé dos anys, ha estat adquirida pels germans Roca amb l’objectiu de desplegar un centre gastronòmic amb hotel, restaurant, espai per esdeveniments, una destil·leria i apostar per la recerca i la docència.

Sembla que any rere anys els somnis dels germans no toquen sostre i continuen sorprenent-nos amb la mateixa il·lusió del primer dia.

La destil·leria Esperit Roca, l’espai expositiu que anomenaran CCR, Cuina Consciència, Recerca, la Roca Acadèmia, són alguns dels noms que donaran forma a grans projectes que ompliran de vida la comarca gironina.

Tot just acaben d’anunciar aquest nou gir empresarial, però des de Girona Secreta no podem evitar preguntar-nos: Què serà el pròxim? Ben segur que també ens sorprendran, tot i que de moment tocarà gaudir de les sorpreses que ens esperen a la fortalesa de Sant Julià de Ramis.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res