Casa Cacao obre avui les seves portes: la nova creació dels germans Roca

Aquest 15 de febrer és una data a marcar al calendari i és que per fi ha obert les seves portes Casa Cacao, un obrador de xocolata i un hotel boutique que són la nova creació del pastisser Jordi Roca. El petit dels germans Roca serà l’encarregat de dirigir la xocolataria i l’obrador, situats a la planta baixa, mentre que l’hotel, de quinze habitacions, el dirigirà l’Anna Payet, que també forma part de la família Roca, i va ser testimoni del creixement d’El Celler de Can Roca des dels seus inicis. 

Casa Cacao Girona

 

L’edifici on se situa Casa Cacao es troba al cor de la ciutat de Girona, just a la Plaça Catalunya, on fins el 2005 i durant més de 50 anys s’hi va ubicar la Clínica Esperança. Des d’aquest punt s’ha volgut crear un espai dedicat a la xocolata que inclou una botiga, un punt de degustació i quinze habitacions càlides, àmplies i comfortables amb una esplèndida terrassa on esmorzar i relaxar-vos amb unes increïbles vistes del Barri Vell.

 

Casa Cacao Girona

D’aquesta manera el somni de Jordi Roca de tenir una fàbrica de xocolata s’ha fet realitat. L’obrador té una part visible a peu de carrer on els curiosos podran descobrir com es treballa el cacau des del gra a la xocolata. A la botiga podreu aconseguir les chocolatessens de Casa Cacao, mentre que a la xocolataria podreu degustar elaboracions de xocolata amb cacau d’origen d’alta qualitat en forma de begudes o elaboracions, a més d’opcions de pastisseria amb el segell Roca. 

 

Casa Cacao Girona

 

El projecte Casa Cacao va néixer quan a El Celler de Can Roca es van plantejar el repte de fer xocolata, aventura que van compartir amb Damian Allsop, el “mestre al món dolç” de Jordi Roca. A partir de llavors van decidir endinsar-se al món de la xocolata per aconseguir elaborar-la des de zero, una tasca gens senzilla que mai havien realitzat. Des d’aquell dia, molts viatges a Veneçuela, Colòmbia o Equador els han format per conèixer en profunditat el cacau, el procés de fermentació i assecat de les seves faves i les persones que de manera tradicional i artesanal segueixen treballant el cacau amb mètodes ancestrals. De fet, Casa Cacao compra directament el gra de cacau a alguns d’aquests productors.

 

Casa Cacao Girona

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment

  La botiga de Girona Secreta.

  Campanya contra la COVID-19 amb La Marató de TV3

  Campanya

  contra la COVID-19 amb 

  La Marató de TV3