Casa Cacao obre avui les seves portes: la nova creació dels germans Roca

Aquest 15 de febrer és una data a marcar al calendari i és que per fi ha obert les seves portes Casa Cacao, un obrador de xocolata i un hotel boutique que són la nova creació del pastisser Jordi Roca. El petit dels germans Roca serà l’encarregat de dirigir la xocolataria i l’obrador, situats a la planta baixa, mentre que l’hotel, de quinze habitacions, el dirigirà l’Anna Payet, que també forma part de la família Roca, i va ser testimoni del creixement d’El Celler de Can Roca des dels seus inicis. 

[the_ad id=”3452″]

Casa Cacao Girona

 

L’edifici on se situa Casa Cacao es troba al cor de la ciutat de Girona, just a la Plaça Catalunya, on fins el 2005 i durant més de 50 anys s’hi va ubicar la Clínica Esperança. Des d’aquest punt s’ha volgut crear un espai dedicat a la xocolata que inclou una botiga, un punt de degustació i quinze habitacions càlides, àmplies i comfortables amb una esplèndida terrassa on esmorzar i relaxar-vos amb unes increïbles vistes del Barri Vell.

 

Casa Cacao Girona

[the_ad id=”3452″]

D’aquesta manera el somni de Jordi Roca de tenir una fàbrica de xocolata s’ha fet realitat. L’obrador té una part visible a peu de carrer on els curiosos podran descobrir com es treballa el cacau des del gra a la xocolata. A la botiga podreu aconseguir les chocolatessens de Casa Cacao, mentre que a la xocolataria podreu degustar elaboracions de xocolata amb cacau d’origen d’alta qualitat en forma de begudes o elaboracions, a més d’opcions de pastisseria amb el segell Roca. 

 

Casa Cacao Girona

 

El projecte Casa Cacao va néixer quan a El Celler de Can Roca es van plantejar el repte de fer xocolata, aventura que van compartir amb Damian Allsop, el “mestre al món dolç” de Jordi Roca. A partir de llavors van decidir endinsar-se al món de la xocolata per aconseguir elaborar-la des de zero, una tasca gens senzilla que mai havien realitzat. Des d’aquell dia, molts viatges a Veneçuela, Colòmbia o Equador els han format per conèixer en profunditat el cacau, el procés de fermentació i assecat de les seves faves i les persones que de manera tradicional i artesanal segueixen treballant el cacau amb mètodes ancestrals. De fet, Casa Cacao compra directament el gra de cacau a alguns d’aquests productors.

 

Casa Cacao Girona

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res