Els Roca preparen l’obertura de “NoRMaL”, un nou restaurant a Girona

“Un restaurant normal en una cantonada normal d’una ciutat normal.” Així anuncien els germans Roca l’arribada d’un nou restaurant a Girona.

A part del Celler de Can Roca, situat al barri de Taialà amb tres estrelles Michelin, els germans Roca ja compten amb altres propostes a la ciutat i voltants: el Mas Marroch a Vilablareix, que fins abans de la pandèmia es reservava per esdeveniments, la Casa Cacao, xocolataria i hotel a Plaça Catalunya, i la gelateria Rocambolesc, al carrer Santa Clara.

 

Si bé fa un any els plans dels germans Roca passaven per obrir un restaurant de tapes i vins, el Boca Seca, a la plaça Mercaders, aquests han canviat de plantejament.

I de quina cantonada estan parlant, doncs? Segons informa el Diari de Girona, el restaurant NoRMaL se situarà al local on es trobava el restaurant Llevataps, a la plaça de l’Oli. El Llevataps va tancar fa uns mesos degut a la pandèmia.

A partir de les declaracions de Josep Roca al Diari de Girona, sembla que es plantegen obrir el restaurant d’aquí a dos o tres mesos oblidant el concepte de bar de tapes i vins, oferint una carta d’un restaurant “normal”.

Add a comment

També et pot interessar...

al dia!

Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


Els més populars

No et perdis res