Tornen els divendres de música en directe a la Terrassa d’El Corte Inglés

Arriba l’estiu i quedar amb els amics al vespre per anar a fer el toc amb música en directe és un pla al que mai podrem dir que no. Si sou dels nostres, heu de saber que a partir del divendres 14 de juny torna a la Terrassa d’El Corte Inglés la música en directe!

Si encara no l’heu descobert, la nova terrassa d’El Corte Inglés de Girona és un espai perfecte per gaudir els dies d’estiu! 

Divendres 14 de juny | 19.00h: Caipirinhas Rumberas

Els Caipirinhas van néixer l’any 2010 amb ganes de fer cantar i ballar totes les places de cada poble i ciutat. Les nits de concert són festes on ens retrobem amb amics de tota la vida i cantem i brindem per celebrar el que estem vivint. Perquè Caipirinhas és això, amics passant-ho bé a dalt d’un escenari fent cantar i ballar a tothom qui vulgui entonar la nostra felicitat.

Divendres 21 de juny | 19.00h: SUNMORENAõ DUO

Fem Rumba Catalana no com a propòsit sinó com a manera de ser”

Repartidors a domicili i arreu de la nostra energia connexió a través de la Rumba. La reconeguda banda Banannabeach els va reunir per tocar plegats i això és el que fan més enllà dels escenaris de festivals i festa majors d’aquí i d’allà.

Divendres 28 de juny | 19.00h: Òscar Torres

El cantautor de Rumba Catalana, Òscar Torres, porta un so actual, lletres que parlen d’històries quotidianes i problemes socials a ritme de ventilador.

Un show alegre, divertit i amb molt de ritme, en el qual combina les seves millors cançons amb versions d’artistes com Peret, Gato Pérez, Estopa i molts més referents de la Rumba Catalana.

Divendres 5 de juliol | 19.00h: Acorde a ti

ACORDE A TI són portadors del temperament necessari i bons transmissors de la RUMBA i els seus efectes. El duet artístic format per Pau Ballesteros i Jordi Fornells conté l’essència “catalanoflamenca” d’aquest ritme que es propaga a través de la guitarra, les veus i el caixó.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars