‘Sopa de Cabra tanca el Cercle’ de la millor manera per acomiadar-se dels escenaris

El 2017, el conjunt gironí Sopa de Cabra posen fi a una etapa i decideixen aturar la seva activitat. Els últims tres anys han estat molt actius en concerts, al 2015 amb la gira de retorn …3,2,1 i al 2016 amb la gira Cercles i ara inicien la última ronda de concerts amb Sopa de Cabra tanca el Cercle.
Sopa de Cabra Tanca el Cercle serà un nou espectacle de grans èxits i actuaran a espais i festivals que, per motius d’aforament o d’agenda, no havien pogut visitar ni al 2015 ni al 2016. Segons Thió, “Sopa de Cabra viu un dels seus millors moments, tenim la maduresa que aporta l’experiència de més de 30 anys de trajectòria i la il·lusió i nervi d’una banda de rock que es vol menjar el món. No sabem en quin punt estarem quan tornem a unir-nos, amb la qual cosa afirmo que aquesta gira pot ser  una de les millors de la historia dels Sopa”.
Una gira curta que, de moment té confirmades dates a  festivals com el Canet Rock, Festival de Cadaqués, Festival Portalblau o Mirabet Rock, entre d’altres. La banda també aprofitarà per visitar novament les Balears i per actuar a València després de molts anys sense fer-ho.
L’inici de gira serà el 27 de maig amb un concert molt especial a la carpa del Circ Cric al Montseny per a només 500 persones, on a més de descobrir el nou espectacle també jugaran amb elements tradicionals del món del circ en un espectacle que es preveu únic i irrepetible.
Aquesta etapa de Sopa de Cabra haurà tingut un gran recorregut en aquests tres anys de durada. Més de 15.000 persones en tres concerts van fer que al 2015 Sopa de Cabra fossin el grup més venedor d’entrades cantant en català en una gira que comptava amb una producció escènica comparable a les gires dels artistes internacionals i que poques vegades es pot veure en un grup cantant en català.
"Cercles" Sopa de Cabra
‘Cercles’, el seu nou disc després de més de deu anys sense publicar noves cançons, ha estat un dels discos en català més venuts de l’any. La gira de presentació d’aquest disc els va dur a actuar a una vintena de poblacions, a vendre més de 30.000 entrades i a esdevenir novament el grup més venedor d’entrades per segon any consecutiu. El 2016 també ha servit per celebrar els 30 anys de la banda dalt dels escenaris amb una gira que els ha dut per primera vegada a Londres, els ha tornat a Madrid després de 20 anys i han omplert de gom a gom Razzmtazz i l’Auditori.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res