Impediments per acabar les obres del Parc Central

Si ja ens semblava que les obres del Parc Central estaven durant tant com les de la Sagrada Família, ara sembla que Adif podria aturar les obres de reposició del Parc Central. Segons ha explicat l’alcaldessa Marta MadrenasAdif podria aturar les obres per problemes amb alguns punts del projecte. “Fa uns dies que s’ha detectat un descens en alguna de les activitats i ens temem, malgrat que se’ns diu que no, que podria arribar a desembocar en una certa aturada dels treballs”, ha declarat l’alcaldessa.

El problema sembla que resideix en la necessitat d’adaptar alguns aspectes del projecte inicial a la normativa vigent, com per exemple l’apartat que afecta la il·luminació. Aquest fet impedeix a l’empresa adjudicatària seguir endavant amb alguns aspectes dels treballs.

D’altra banda, el consorci ha demanat reunir-se amb la directiva general d’Adif per tal d’aclarir la situació al més aviat possible. Aquesta reunió estava prevista per aquest dijous dia 16 de març, però finalment tindrà lloc el 22 de març a MadridMadrenas també adverteix que no toleraran “nous retards” a l’obra i es mantindran informats de qualsevol novetat al respecte a tots els grups i veïns de la zona.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res