Un nou König a finals d’abril

El rei de la cadena de restaurants gironina o la cadena gironina del rei dels restaurants… com era? En definitiva, el cas es que König va creixent mica en mica i a finals d’abril tenen previst inaugurar el que serà el seu desè establiment. Aquest nou local estarà ubicat al passeig Juli Garreta de Platja d’Aro i la intenció de l’empresa és poder obrir-lo el divendres 28 d’abril.

Com sempre, el König sempre que pot busca solucions per a beneficiar a causes que consideren fonamentals: en aquest cas, la recaptació del dia es destinarà íntegrament a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona.

El local, de 300 metres quadrats distribuïts en dues plantes i una terrassa tindrà capacitat per a més de 200 persones. Des de König també es plantejen per aquest 2017 consolidar els establiments que tenen escampats arreu de Catalunya i d’obrir el tercer local a Barcelona el 2018.

Les coses funcionen bé al restaurant, i és que tot just la setmana passada van reobrir el König situat al carrer Migdia de Girona després d’un mes de reformes. El nou restaurant compta amb un aforament per a 180 persones, 60 més que abans de la reforma i amb un disseny modern i innovador, en la línea del que podem veure al König Font de l’Abat, una de les seves últimes obertures.

D’aquesta manera, la cadena de restaurants fundada el 1973 ja compta amb 9 establiments al territori català: el König Font de l’Abat, el de la Plaça de la Independència de Girona, el del Cul de la Lleona, el del Carrer Migdia, el de l’Espai Gironès (també reformat recentment), el de Vilablareix, el que se situa a la capital de l’Alt Empordà, a Figueres, i dos restaurants més a Barcelona: un al centre (a la Rambla Catalunya) i un altre en ple Barri del Born, al Carrer de la Fusina.

Aquesta xifra es veurà augmentada fins a 10 amb la propera obertura del restuaurant a la població del Baix Empordà.

Tot i que tanqués l’històric i emblemàtic local ubicat a la Gran Via de Jaume I a la nostra ciutat, la cadena de restauració no s’ha vist perjudicada i segueix creixent a un ritme espectacular.

Teniu ganes de descobrir el nou König de Platja d’Aro?

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res