Oques Grasses estrenarà el Festival STRENES des del terrat de l’Oficina de Turisme

Oques Grasses passa per un dels moments més dolços de la seva història gràcies a l’èxit d’acollida que ha tingut el seu fantàstic quart disc, Fans del sol, que fa cinc setmanes que està entre els més venuts i escoltats de l’estat espanyol. Cançons com “Torno a ser jo”, “In The Night” o “Sta guai” sonen a totes les ràdios catalanes i sumen milions de reproduccions a les plataformes digitals.

Strenes es torna a inaugurar amb un concert sorpresa del grup més esperat de la temporada. Aquest escenari tan especial, icònic i únic al nostre país va ser estrenat fa quatre anys per Sopa de Cabra, fa tres anys hi van actuar Love of Lesbian i fa dos, Txarango. L’any passat el concert inaugural que havien de realitzar Els Catarres es va suspendre a causa de l’empresonament dels líders independentistes.

Amb el concert inaugural d’Oques Grasses arranca un mes de concerts que converteix Girona en la capital de les estrenes, gràcies a la programació de més de 30 actuacions a diferents espais escènics de la ciutat.

Més de 32.000 espectadors i prop de 40 mitjans acreditats a la darrera edició, avalen l’èxit de l’Strenes.

 

Una edició que ja comença a batre rècords

Del 30 de març al 05 de maig arriba la setena edició del festival Strenes. El festival on tot comença. Un projecte que es va iniciar amb la incògnita de si al país li feia falta un festival com aquest, i que ha acabat consolidant-se en l’espai on els artistes catalans presenten per primera vegada els seus nous treballs, les seves gires… El festival on els artistes tenen el primer contacte amb el públic per mostrar-li allò que porten treballant durant molt temps, i aquest moment tan important i especial fa que es produeixin moments màgics, espontanis i naturals que només es poden veure a l’Strenes.

Aquests elements generen tantíssim interès que l’avançament de programació del festival, realitzat durant el mes de desembre, ha registrat les millors vendes d’entrades de la seva història: arribant a la roda de premsa amb més de cinc mil entrades venudes. Un 40% més que a la passada edició.

Aquest any s’ha ampliat la secció d’artistes internacionals que venen a tocar a Girona per presentar els seus nous projectes, com la cantant israeliana Noa o Eagle-Eye Cherry. A més, també podrem tornar a gaudir de la nit màgica dle concert a les escales de la Catedral, el concert de clausura del festival.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res