Allibera’t al festival Forest Markt!

El Forest Markt, un festival efímer.

Un espai d’oci i entreteniment on les persones, els productes, la gastronomia i la música es troben en un mateix moment.

El podríem definir com un moment d’oci i desconnexió, com una trobada amb els nostres amics i la família. Perquè som amants dels petits moments.

Aquest festival efímer creat per Blanc Trencat, un projecte que de l’Elisabeth i la Mia, dues apassionades del món de l’interiorisme i dels negocis, que un bon dia van decidir compartir la seva il·lusió per organitzar esdeveniments i celebracions de tota mena.

Ara, a l’edició de primavera, organitzen aquest Forest Markt en un indret idíl·lic, al bell mig del bosc, concretament al Mas Mariner, una masia del segle XIII ubicada a La Vall de Camprodon i a cavall de la Garrotxa. En ple Pirineu i envoltada d’un entorn incomparable on les muntanyes i l’aire més pur són el millor escenari on compartir un moment de felicitat.

Gent autèntica

El Forest Markt és un espai social i multidisciplinari, amb activitats per tothom, una selecció de petits emprenedors que exposen i venen els seus productes, propostes gastronòmiques per a tots els gustos, música en viu i tot allò que junt, crea un moment inoblidable per compartir.

I en definitiva, el lloc de trobada per totes les persones amb la ment oberta. Persones a la recerca de noves experiències. Persones creatives i amb identitat que valoren els petits moments i els volen compartir.

Art, Food & Music

Forest Markt també és l’aparador de les últimes tendències. Una exposició de productes per marques de diferents sectors que aposten per crear vincles i donar a conèixer projectes emergents.

És l’oportunitat per descobrir i intercanviar idees entre mons aparentment diferents com són la moda, la decoració, la llar, la bijuteria,
els complements i arts and crafts.

Ep! I si tens gana, no t’amoïnis, perquè hi trobaràs una tria de diferents restauradors de proximitat que conviuen amb les últimes tendències en foodtrucks. Des de la cuina tradicional a la cuina més exòtica i internacional: rostits, pizzes, hamburgueses, creps, cuina mexicana, oriental i àrab.

I per últim, com no podia ser d’un altra manera, la música es convertirà en l’acompanyant imprescindible per crear el millor ambient. Electroswing, jazz, dj’s sessions perquè la festa no pari en cap moment.

Aquestes són algunes de les raons per les quals hauries d’anar al Forest Markt, però no volem desvetllar-te més sorpreses, les hauràs de descobrir tu mateix. Recorda: 18, 19, 20 i 21 d’abril al Mas El Mariner.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res