Nou cicle de visites culturals gratuïtes al Gironès

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès presenta per aquesta primavera una nova edició del cicle “Redescobreix el Gironès” de visites guiades culturals i gratuïtes per promoure la descoberta del patrimoni cultural de la comarca.

Es tracta del segon any consecutiu que des de l’Àrea de Turisme s’organitza aquest cicle de visites gratuïtes, que va començar amb només quatre municipis – Llagostera, Madremanya, Cervià de Ter i Sant Julià de Ramis – i que enguany incorpora cinc municipis més: Bordils, Flaçà, Llambilles, Sarrià de Ter i Sant Martí Vell.

En total, el cicle està format per 9 visites guiades, una per cada municipi, que tindran lloc entre el 2 d’abril i l’11 de juny. De cara a la tardor es preveu que es faci una segona tanda de visites, en la que es repetirien els mateixos municipis, tot i que encara està per confirmar.

El guiatge de les visites serà a càrrec de guies oficials de l’Associació de Guies de Girona, amb qui prèviament i gràcies a la col·laboració dels ajuntaments s’han coordinat diverses formacions al territori, excepte la visita al Jaciment Arqueològic del Pla de l’Horta a Sarrià de Ter que anirà a càrrec de la directora de l’excavació.

Les visites seran els dissabtes a les 11:00h i la durada és d’1 hora i 30 minuts, aproximadament. L’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia al 972 011 669 o bé a turisme@girones.cat. La programació està disponible a www.turismegirones.cat.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars