Arriba lacompra, la nova plataforma per tenir el millor de Girona a casa

De tota crisi n’apareixen noves solucions innovadores. Un exemple n’és la nova aplicació i plataforma web lacompra, una iniciativa per fer arribar a casa nostra una selecció dels millors productes de comerços d’alimentació i queviures de Girona.

Amb el confinament ens hem acostumat més que mai a realitzar la compra online i, per fer-ho fàcil als petits negocis locals, lacompra els centralitza i gestiona les comandes i els enviaments.

Des de lacompra podràs comprar a totes les botigues que vulguis en una mateixa comanda i ells mateixos s’encarregaran de recollir les compres, agrupar-les i portar-te-les a casa el dia i hora que tu escullis.

Comprar online ja no significa comprar a gegants, sinó que amb lacompra ens podem estalviar el temps que perdem visitant tots aquests petits locals, la majoria especialitzats en uns productes concrets.

A hores d’ara lacompra compta amb 27 botigues de Girona entre les quals hi ha Cal Formatger, Can Prats Bons Queviures, Cannelonia, Chocolataria Equador, PdePà, Casa Cacao, Xuixos Castelló, Nadal Carnissers, A Granel, Martina Sweet Cakes i moltes més. Però moltes altres s’hi aniran afegint properament!

I com funciona?

Dins de lacompra podràs escollir tots els productes que vulguis, siguin de quina botiga siguin. Posteriorment hauràs d’escollir un dia i hora per l’entrega a domicili, que ha de ser entre dimarts i dissabte de 15h a 20h.

A més, cada compra és solidària i sostenible: tot el cost del servei es destina a  la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat social mitjançant l’empresa d’inserció Ecosol de Càritas Girona.

Actualment lacompra realitza el seu servei en les següents zones d’entrega: Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Gregori, Celrà, Bescanó, Quart, Sant Julià de Ramis, Vilablareix, Fornells de la Selva, Montfullà i Palol d’Onyar.

lacompra és un projecte de l’empresa Interactiu que ha comptat des del primer moment amb la col·laboració d’Urbinium i Bassols Energia.

Pots descobrir lacompra a la seva pàgina web o a les aplicacions per iOS i Android.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment