Primark obrirà botiga a Girona, a l’antiga estació d’autobusos

Aquest article va ser una innocentada durant Sants Innocents però s’ha convertit en realitat: el 2022 Primark obrirà una botiga a l’Espai Gironès. Tota la informació aquí

5.200 metres quadrats dedicats a la moda ‘low-cost’ de la cadena irlandesa

Molt s’havia especulat amb què passaria amb l’abandonada Plaça Espanya, sentint a parlar que s’hi faria des d’un parc fins a un hotel, però finalment l’Ajuntament de Girona acaba d’anunciar la cessió del terreny a la companyia irlandesa Primark per crear el seu primer centre comercial a la província de Girona.

La Plaça Espanya, davant de l’estació de trens de Girona, havia acollit fins fa uns anys l’estació d’autobusos de la ciutat, i actualment està buida. Serà així fins el segon trimestre del 2021, quan Primark inciarà la construcció del seu nou centre comercial.

Durant la presentació d’aquest matí, membres del consistori han afirmat que “l’arribada de Primark a Girona suposarà un gran pas per situar la ciutat al mapa”.

La botiga tindrà una superfície de 5.253 m², i serà la quarta botiga a Catalunya, després dels centres de L’Illa Diagonal, el Centre Comercial Diagonal Mar i el recentment inaugurat a Plaça Catalunya, els tres a Barcelona. L’obertura de la botiga suposarà la creació de 200 nous llocs de treball, que s’afegiran als 8.000 empleats, 584 a Catalunya, que té la companyia a escala estatal.

Primark va néixer a Dublín l’any 1969, i actualment compta amb un alt pes al mercat britànic, amb 140 botigues a Gran Bretanya, 38 a Irlanda. A part de les 13 botigues a Espanya, en té una altra a Portugal, una a Alemanya i una altra a Holanda. El seu públic objectiu és gent jove, de menys de 35 anys, i ofereix roba per a dones, homes, nens i joves, a més d’elements decoratius per a la llar.

La marca de roba irlandesa segueix apostant pel seu negoci després d’haver experimentat una baixada total a les seves vendes degut a que la cadena no compta amb servei de repartiment a domicili, ja que des de l’empresa ha reconegut que amb els seus preus “no sortiria rendible”. Ara, la firma aprofita aquesta ‘nova normalitat’ per intentar captar els seus clients amb establiments prou grans i espaiosos com per mantenir la distància de seguretat.

Descobreix aquí com serà aquesta nova botiga.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res