La nova pizza de Squadra Pizza Lab amb Martina Puigvert (Les Cols)

Martina Puigvert, la xef jove i talentosa de l’aclamat restaurant Les Cols, ha unit forces amb Squadra Pizza Lab per oferir una experiència gastronòmica extraordinària. La xef ha dissenyat una pizza exclusiva que estarà disponible per temps limitat a Squadra Pizza Lab, la pizzeria de referència en l’àmbit del take away & delivery a Girona.

La col·laboració entre la Martina Puigvert i Squadra Pizza Lab sorgeix després de l’èxit de la primera associació de l’establiment amb el xef Joan Roca. Ara és el torn de Martina, que ha estat reconeguda a la gala de la Guia Michelin 2023-2024 amb el Premi Especial Jove Chef pel seu excepcional treball a Olot amb la seva mare, Fina Puigdevall. Martina lidera el projecte de Les Cols des del 2016, portant la seva cuina sòbria però generosa a noves alçades.

La pizza ideada per la Martina reflecteix la seva filosofia culinària, inspirada en ingredients de temporada i proximitat. Amb una base de tomàquet, formatge la xiquella, albergínia, carbassó, tomàquet cherry, olives, flor de carbassó i oli d’alfàbrega, aquesta pizza perfectament sincronitzada amb l’essència de Girona Temps de Flors, promet deleitar els paladars més exigents.

La proposta culinària de Martina Puigvert es distingeix per la senzillesa, creativitat i compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Inspirada pels paisatges rurals de la Garrotxa, Martina utilitza productes locals i sostenibles, així com varietats antigues, per crear receptes autèntiques i íntimes que captiven els seus comensals.

La pizza estarà disponible per temps limitat a Squadra Pizza Lab, ubicat al carrer Bisbe Lorenzana, 46 de Girona. Squadra Pizza Lab, coneguda per les seves col·laboracions amb destacades personalitats com Juan Carlos Unzue, Els Amics de les Arts i Gerard Romero entre altres, ofereix una experiència gastronòmica única que fusiona tradició, innovació i passió pel bon menjar.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res