Quan obrirà el nou restaurant dels germans Roca a La Fortalesa i com serà?

El nou restaurant Esperit Roca a Sant Julià de Ramis: una nova joia gastronòmica als afores de Girona

Els amants de la gastronomia de la regió gironina tenim una nova raó per celebrar: els germans Roca, coneguts per dirigir el prestigiós restaurant El Celler de Can Roca, estan a punt d’inaugurar un nou establiment a les afores de Girona: el restaurant Esperit Roca, situat a Sant Julià de Ramis.

El restaurant Esperit Roca promet oferir una experiència gastronòmica única, fusionant la tradició local amb la innovació culinària característica de la família Roca. El seu compromís amb els productes de proximitat i de temporada segurament es traduirà en plats exquisits que ens sorprendran amb cada mossegada.

Situat en un castell envoltat de paisatges naturals, el restaurant captiva a primera vista. És com si la història i la gastronomia s’unissin per oferir-nos una experiència memorable. I, tot i que ja coneguem la ubicació, la sensació d’entrar-hi per primera vegada segurament serà màgica.

Els germans Roca, amb la seva reputació ja ben establerta, saben com captivar els paladars locals. La seva arribada a Sant Julià de Ramis promet revitalitzar la escena gastronòmica de la comarca, oferint als gironins una nova destinació culinària per gaudir en companyia de familiars i amics.

El restaurant Esperit Roca obre les seves portes el proper 16 de maig, i els gironins ja compten els dies amb entusiasme. Serà una nova oportunitat per deleitar-nos amb la creativitat i el talent dels germans Roca, mentre continuem orgullosos de tenir-los com a referents de la cuina catalana a nivell mundial.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars