Què fer a Girona aquest mes de maig?

Aquest mes de maig, Girona es transforma en un lloc ple d’activitats culturals i festivitats úniques. Aquí tens una guia d’alguns dels esdeveniments destacats que no et pots perdre:

 1. Girona, Temps de Flors (11-19 de maig): Explora els carrers i monuments de Girona adornats amb espectaculars muntatges florals i instal·lacions artístiques, un veritable festival visual que celebra la primavera.

 2. Festival A Cappella (11-19 de maig): Aquest festival és una celebració de la música vocal amb la presència de grups nacionals i internacionals que ofereixen concerts al cor de la ciutat de Girona.

 3. Festival Ludivers (2-5 de maig): Ideal per a famílies i aficionats als jocs de taula, aquest festival ofereix una àmplia varietat de jocs, tallers i activitats lúdiques per a totes les edats.

 4. Delirium Music Festival (11 de maig): Un esdeveniment per als amants de la música electrònica i alternativa, amb actuacions de DJs i artistes emergents en un ambient vibrant. Més informació aquí

 5. Dia Internacional dels Museus (18 de maig): Aprofita l’entrada gratuïta a múltiples museus de Girona, inclòs el Museu d’Arqueologia de Catalunya i el Museu del Cinema, que obren les seves portes fins a mitjanit oferint visites guiades gratuïtes.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res