La música torna a la Costa Brava amb el Festival de Cap Roig

Gin MG torna a ser la ginebra oficial de la trobada, demostrant el seu compromís pels festivals de proximitat.

La música torna a Cap Roig amb més de 20 artistes nacionals e internacionals, una cita imprescindible pels amants de la música i la Costa Brava, que GIN MG no ha volgut perdre’s. La ginebra catalana, estarà present al festival amb els seus deliciosos gin&tonics elaborats amb Gin MG clàsic o Gin MG rosa (maduixa), creant una combinació perfecta per les nits d’estiu a la Costa Brava.

El festival ha esgotat les entrades per veure Pablo López (23 de juliol), Raphael (24 de juliol), Els Amics de les Arts (25 de juliol), Manel (30 de juliol), Antonio Orozco (2 d’agost), Estopa (4 d’agost), Ara Malikian (5 d’agost), José Luis Perales (6 d’agost), Taburete (7 d’agost), Aitana (8 d’agost), El Pot Petit (9 d’agost), Blaumut (10 d’agost), Morat (16 d’agost), Sílvia Pérez Cruz (17 d’agost), Sopa de Cabra (18 d’agost) i Hombres G (20 d’agost).

Per contra, els concerts que encara tenen entrades disponibles són Juan Diego Flórez (31 de juliol), Love of Lesbian (11 d’agost), David Bisbal (12 d’agost), Mag Lari (15 d’agost) i Sara Baras (21 d’agost).

GIN MG, apostant per la tradició i proximitat no ha volgut perdre’s aquesta trobada i formarà part del festival com a ginebra oficial. Estarà present a la zona Village i VIP del Cap Roig amb barres disponibles pels assistents. Sens dubte, el pla perfecte per reconnectar amb la música i els nostres mentre gaudim del millor dels gin&tonics.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars