Primark obrirà una botiga a l’Espai Gironès

Ho vam anunciar el passat desembre com una innocentada però s’ha convertit en realitat: l’any 2022 l’Espai Gironès comptarà amb un Primark. 

Primark obrirà la seva primera botiga a les comarques gironines a l’Espai Gironès l’any vinent. La nova botiga disposarà de més de 3.700 metres quadrats d’espai comercial, distribuïts en dues plantes, amb les darreres tendències en moda per a dones, homes i infantil, amb una oferta també de calçat i complements, a més de roba interior i articles per a la llar.

La botiga comptarà amb un accés únic des de la part interior del centre comercial. En aquest nou espai, els clients de Primark trobaran les darreres tendències en moda, les noves gammes de productes sota llicencia i articles essencials per al dia a dia, tot a preus assequibles.

La companyia internacional de retail genera una gran demanda a les ciutats on està instal·lada, per la seva oferta de qualitat i els seus preus. I crea un gran nombre d’oportunitats de treball amb cada botiga que obre. Primark ofereix “moda increïbles, a preus increïbles”, i és una de les grans marques internacionals que aposta per Espai Gironès.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars