La clau de l’èxit del 8de7

Anar al Restaurant 8de7 sempre és una experiència única. Sembla una frase massa típica, però en el cas d’aquest petit restaurant del carrer de les Hortes, 10 es compleix a la perfecció.

És un restaurant de tapes i platets per compartir. Les seves patates braves en forma de bombes cobertes d’una salsa deliciosa són un “must” així com el seu pop fumat a baixa temperatura o els cilindres de foie amb milfulls de poma confitada, però la lista continua!

Sopem de tapes?

Aquest restaurant era conegut per la seva oferta de tapes a les nits, però el 8de7 amb el temps s’ha anat adaptant a cada situació i la pandèmia ha sigut un punt i a part on s’han fet un lloc al panorama actual de restaurants que ofereixen un bon menú de migdia. Arrel d’això, la seva popularitat s’ha catapultat i reservar una taula cada vegada és més difícil.

“Quan em pregunten quina filosofia de treball tinc o quin tipus de cuina faig, mai sé que respondre” Probablement aquesta sigui una de les coses que fa tan especial aquest lloc.

Una de les particularitats del Restaurant 8de7, i del menú de migdia en concret, és que sempre trobaràs plats únics i diferents, ja que segons ens explica el xef i propietari del restaurant, en Facu, la seva cuina no es regeix per cap estil en concret, tan sols cuina allò que li agrada, que troba interessant o que vol experimentar.

Plats elaborats amb productes frescos inspirats en cuines d’aquí i d’allà que us deixaran tan sorpresos com a nosaltres.

El local és acollidor i la decoració té un aire industrial/vintage que ajuda a crear aquesta atmosfera tan agradable. És perfecte per anar en parella, amb amics, família… us animem a descobrir-lo si encara no ho heu fet!

*Obert de dimarts a dissabte de 13:15h – 15:30h, 21:00h – 23:00h.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res