Luciopizza: delivery de pizzes napolitanes

Per parlar de Luciopizza, abans ens hem de parlar de Tartam, el projecte que van emprendre la Ioana i en Lucio quan van arribar a Girona.

Des del principi han cregut en la fòrmula take away i delivery i és per això que en el seu local elaboraven tota mena d’entrepans, focaccias, plats de pasta, etc. Fins i tot feien un menú migdia per emportar.

Amb el temps, han decidit tornar a les seves arrels i apostar per les pizzes, sense deixar de banda els seus ja coneguts paninis.

luciopizza

En Lucio és pizzer i un dels seus objectius amb aquesta nova etapa ha sigut poder trobar el punt exacte de la seva pizza: una massa molt ben fermentada, amb paciència i sobretot amb productes DOP italians autèntics per acabar obtenint una pizza de qualitat a un preu accessible.

Quan parlem amb ell, ens comenta que sovint els pizzers italians, i més concretament els napolitans, són massa fonamentalistes pel que fa a la massa i l’elaboració correcta de les pizzes.

En Lucio opina que la pizza napolitana és la inspiració, però a partir d’aquí, sempre es pot anar provant per trobar el punt exacte que faci de la teva pizza, una pizza única i diferent de la resta.

És per això que després de fer proves, la massa de les pizzes de Luciopizza aguanta els trajectes en condicions òptimes per tal que puguis assaborir la teva pizza a casa com cal.

Bones pizzes per gaudir a casa

Durant la pandèmia, van veure com la seva popularitat es va disparar i ara que la Covid ens ha donat una mica de treva pel que fa a les restriccions a la restauració, opinen que molta gent ja ha canviat els seus hàbits i continuarà demanant a domicili.

Nosaltres ja fa temps que som fans dels seus entrepans, com el de Porchetta, però ara també ens han guanyat amb les seves pizzes!

Si voleu tastar les seves pizzes i entrepans, podeu demanar a través de la seva web o fer-ho a través de plataformes com Just Eat, Uber Eats o GiFood.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res