Descobrim Eco Brot: un hort de Girona ecològic i amb valor social

Sovint cerquem opcions per millorar la nostra alimentació, i avui us presentem una proposta que estem segurs que us resultarà interessant. 

Parlem d’Eco Brot, un projecte de la Fundació Oscobe (entitat sense ànim de lucre) que té l’objectiu d’oferir un futur professional a persones en risc d’exclusió social, especialment joves, per promoure la seva integració social i laboral a través de la formació humana i professional.

I ho fan a partir del seu hort: ecològic, de temporada i amb un gran valor social. Des d’Eco Brot ofereixen verdures i ous ecològics que compten amb la certificació del segell de la CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica) en forma de cistelles de 5kg (18€), 8kg (26€) o a mida, en la qual podrem escollir les verdures i la quantitat. 

Durant tot l’any podrem gaudir de verdures de temporada que aniran canviant a mida que ho fan les estacions, i durant tot l’any tenen disponibles ous ecològics. 

Eco Brot és una de les branques de Brot, una empresa d’inserció que ofereix serveis professionals a empreses, administracions públiques i particulars aplicant acompanyament individualitzat als seus treballadors i formació professionalitzadora continua a partir de diferents projectes com Eco Brot, serveis integrals de jardineria i el Mas Ocells Perduts. 

Podeu informar-vos de tots els detalls a la seva pàgina web.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res