La Copa dels petits: Tota la programació musical infantil de les Fires 2017

DISSABTE 28 D’OCTUBRE, A LES 12 H

2princesesbarbudes 

Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Entre guitarres roses, maraques-granota i trompetes plasticoses, hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop per a tota la família amb instruments de joguina.

 

DIMECRES 1 DE NOVEMBRE, A LES 12 H

El Pot Petit

El Pot Petit desembarquen amb el seu format més festiu i espectacular. Un concert amb 8 músics a l’escenari i un espectacle que farà ballar a tothom. No us perdeu aquesta oportunitat única de viure un gran concert que combina la música, amb els titelles i el teatre! Amb els temes més coneguts del grup com el Cuc poruc, Els Pirates, El drac Rac i moltes més cançons gaudirem de valent amb tota la família!

 

DISSABTE 4 DE NOVEMBRE, A LES 12 H

Reggae per Xics

The Penguins porten el seu nou espectacle Reggae per Xics. Amb ganes de fer d’aquesta proposta pionera i amb tan bona acollida arreu, una experiència única per a tota la família, el nou show de The Penguins ens situa aquest cop a un programa de ràdio on tot és possible, i on la música reggae i la música tradicional fan de fil conductor.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars