Notice: Trying to get property '_case27_listing_type' of non-object in /var/www/html/wp-content/themes/my-listing/includes/integrations/wp-job-manager/listing-fields/index.php on line 168
Cocktails en bona companyia: Cua de Gall | Girona Secreta

Cocktails en bona companyia: Cua de Gall

Amagat a un carreró del centre, concretament al carrer Ginesta núm. 9 trobem el Cua de Gall, un local molt acollidor de parets de pedra i llum tènue que fa que ens sentim com a casa on es preparen uns cocktails clàssics i d’autor boníssims!

 

Aquest projecte neix de la passió compartida pel món de la cokteleria d’un enginyer químic i una graduada en direcció hotelera, en Marc i la Noelia. Segons ens expliquen, volien que el Cua de Gall fos la unió perfecta entre la cockteleria clàssica i la d’autor, un espai on gaudir d’una bona beguda mentre menges un entrepà de pastrami o pulled pork, on pots jugar a jocs de taula amb els amics o simplement relaxar-te escoltant música.

Alhora, també ofereixen barres de cocteleria personalitzades per a esdeveniments en el mateix local o en esdeveniments privats i a més, sovint col·laboren amb altres locals de la zona, ja que creuen que Girona té molt per oferir i conèixer.

I doncs, què podem demanar al Cua de Gall?

Tenen una extensa carta de cocktails, des dels més àcids, fins als més dolços i dels més clàssics als més avantguardistes. Cockteleria clàssica, amb alguns dels cocktails més coneguts, alguns d’ells versionats, però guardant el màxim respecte a la recepta original, la cockteleria d’autor, amb noves propostes que segueixen molt de prop les noves tendències del sector, cockteleria tiki, la qual combina diversos sabors i ens transporta a un ambient d’allò més tropical i per últim, la part de cockteleria envellida en barril, on trobem elaboracions amb sabors i aromes potents.

En definitiva, el Cua de Gall és l’espai que cadascú vulgui, un lloc que te’l pots fer teu, estar a gust i oblidar-te de totes les preocupacions. Obert de dilluns a diumenge fins a les 2.00 del matí.

Comments

Add a comment

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment
    keyboard_arrow_up