Arriba la 7a edició de Girobeer al Passeig de la Devesa

La pròxima setmana del 3 al 7 de juliol al Passeig de la Devesa se celebrarà la 7a edició de Girobeer. Obert a tots els públics i l’accés és completament lliure i gratuït.  

La fira, patrocinada per San Miguel, comptarà amb més de 30 varietats de cervesa per degustar, incloent-hi cerveses artesanes, IPA’s, cerveses internacionals, així com varietats de San Miguel, Mahou, Alhambra, entre altres. En el sector de l’alimentació, hi trobarem un total de 12 estands de restauració que oferiran tapes i tastets vegans i vegetarians, així com opcions sense gluten per a les persones celíaques perquè tothom pugui gaudir la fira de la mateixa manera.

Girobeer és un esdeveniment viu. Cada vespre hi haurà música en directe amb concerts i sessions de DJ locals. 

Per segon any consecutiu, es duran a terme quatre tasts de cervesa, que tindran lloc in situ a la fira el dimecres 3 (a les 19.15 h i a les 20 h) i el dijous 4 de juliol (a les 19.15 h i a les 20 h). Aquests tasts seran dirigits per un beer sommelier expert de San Miguel. Per a participar-hi, és important fer una reserva prèvia a través d’aquest enllaç o bé un cop a l’establiment. Tot i això,  les places són limitades i recomanem anticipar-se. 

A girobeer.cat trobareu tota la programació detallada dels concerts amb dia i hora.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars