Creació

Universitat de Girona

2016

Nominació

Premis Cactus 2017

“Influencers de l’any”

Guardó

Premis E-Tech 2018 

“Millor acció gironina a la xarxa”

Evolució

Una nova Girona Secreta

Qui som?

Girona Secreta és una pàgina web impulsada per la Marina i en Carles.

Aquest projecte neix l’octubre del 2016, arran d’un treball universitari i pel gran èxit aconseguit a les xarxes socials es va decidir continuar amb ell i tirar-lo endavant.

La pàgina web va començar amb la intenció de recomanar plans a la ciutat: restaurants, bars, activitats, botigues… Bàsicament, descobrir indrets de la ciutat que potser es desconeixien o posar en relleu alguns llocs d’especial interès.

Durant el mes de febrer del 2017 es va treballar en un redisseny de la pàgina web per fer-la més dinàmica, fresca i moderna. A partir de llavors també es van començar a tractar notícies de la província de Girona per convertir-se així en un lloc de referència per a tot el territori gironí.

El març del 2017 va arribar la nominació als Premis Cactus, uns guardons de comunicació de la província de Girona. Finalment, Girona Secreta va quedar entre els tres finalistes en la categoria de l’Influencer de l’Any, un guardó que premia la capacitat influenciadora als canals de comunicació 2.0.

Posteriorment, el desembre del 2017 vam rebre el Premi E-Tech 2017 a la “Millor acció gironina a la xarxa”. Aquests guardons, organitzats per l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), busquen reconèixer a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les TIC.

Amb el segon aniversari de la creació de Girona Secreta, i amb més de 18.000 seguidors a les xarxes socials, renovem la pàgina web per convertir-la en el major directori d’oci de la ciutat sense perdre la nostra essència.

Necessiteu dir-nos alguna cosa? Ens podeu contactar a hola@gironasecreta.com.

No et perdis res