SHOTS, la nova cafeteria de moda a l’Eixample

El Shots neix de l’empenta de la Laura per obrir una nova cafeteria amb especialitats en cafès i brunch al centre de Girona, al Carrer Bisbe Lorenzana, 47. Des de fa tres anys, quan vivia a Londres i treballava de barista, sabia que quan tornes a la ciutat, obriria un nou local amb influències de tots aquells locals cosmopolites on va treballar.

Ara ja ha trobat el local idoni i ens presenta el Shots, que com hem dit, és una cafeteria amb una àmplia varietat de cafès de tota mena, tes , entrepans i alhora també una oferta molt interessant de menús setmanals de migdia.

El ‘brunch’

El brunch també és un nou concepte que han volgut importar i que bàsicament és un àpat complet a mig matí, que solen ser torrades elaborades amb alvocat, crema de cacauet o altres combinacions delicioses.

Totes les elaboracions que trobareu al Shots són d’elaboració pròpia, tots els sucs, iogurts, melmelades i cremes les fan a cuina directament, és per això que també compten amb moltes opcions sense gluten.

Una proposta de cafeteria molt interessant amb una decoració amb aire cosmopolita i molt moderna, hi predomina la fusta de les taules i les cadires i la combinació de les textures del terra amb els coixins i les parets de fusta ajuden a crear una atmosfera càlida i tranquil·la perfecte per anar a passar la tarda amb bona companyia o per anar a estudiar o treballar.

Més info a: Shots Coffee & Brunch

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res