Descobreix la gastronomia radical de la mà d’El Brot

Quan tens clar el teu projecte i hi creus fermament, només cal gaudir-ne! Us presentem el restaurant El Brot, caracteritzat per la seva gastronomia radical. Està situat a Vilavenut, un indret amb molt d’encant, envoltat de la tranquil·litat que caracteritza el Pla de l’Estany, a poc més de 20 minuts de Girona.

La proposta gastronòmica d’El Brot es basa en el territori i en l’ús de productes de petits productors i productores locals que miren pel futur de l’entorn.

Aquest projecte impulsat per l’Isaac i en Sergi, dos amics que es van conèixer en una banda de rock. Anys després un dels fundadors, l’Isaac, es va endinsar en el món de la cuina i va adquirir experiència com a cap de cuina, donant el pas a voler inciar un nou projecte de restaurant amb el seu amic amb l’objectiu de fomentar la cuina de mercat local i de paisatge, lligada a la terra, tradició i entorn.

A més, volen donar suport i compartir una àmplia oferta cultural, com ara poder gaudir de concerts en viu a la seva terrassa, ideal per fer el vermut quan arriba el bon temps.

Pel que fa a la seva carta, ofereixen diferents menús radicalment de temporada que varien gairebé cada setmana, així com una àmplia carta de vins i begudes artesanals.

No t’oblidis de fer la teva reserva!

 

 

 

 

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars