Arriba el festival de la música en família: el Festivalot

Famílies… aquest és el vostre cap de setmana! Per tercer any consecutiu, Girona es converteix en la capital de la música familiar amb el Festivalot, el festival que ja s’ha convertit en una icona de la ciutat després de només dues edicions.

Enguany el Festivalot disposarà de 7 escenaris. Els concerts de pagament es faran al Teatre Municipal de Girona i a l’Auditori de la Mercè. L’escenari gratuït principal estarà emplaçat a la Plaça del Pallol. Al Saló de Descans del Teatre Municipal també es programaran concerts de petit format, igual que al Claustre de la Mercè. Hi haurà l’escenari de les escoles de música a La Rambla i alguns punts de música de carrer amb diverses actuacions. El Cinema Truffaut s’incorpora a la programació del Festivalot d’enguany.

 

El Festivalot habilita diferents espais que inclouen zones de descans, joc, lactància, microones per escalfar el menjar dels petits o aparcaments de cotxets. Tot està pensat per a la comoditat de les famílies durant el festival.

Paral·lelament als concerts del Festivalot, s’oferiran diverses activitats relacionades amb la música i alguns equipaments de la ciutat oferiran portes obertes o visites guiades per al públic del festival.

Tots els nens i nenes que hagin comprat una entrada per al Festivalot rebran com a regal una motxilla plena de sorpreses que podran recollir al punt d’informació del festival.

El Festivalot també ofereix al seu públic alguns avantatges i serveis per a la seva comoditat. Diversos hotels de la ciutat ofereixen descomptes per al públic que s’hi allotgi i un gran nombre de restaurants ofereixen un menú infantil a 5 euros.

29 de maig de 2016. Segona edició de El Festivalot, 28ni 29 de maig de 2016. Contacte: Toni Vilches tonivilches@tonivilches.com 629 300 963 GIRONA

Enguany celebren la tercera edició del Festivalot i gràcies a l’entusiasta acollida que han tingut per part de la ciutat ja s’ha consolidat com un festival de referència entre el públic familiar. Els indicadors recollits informen d’una gran notícia: famílies d’arreu de Catalunya i de la província vénen a Girona per celebrar la gran festa del Festivalot. 

Les novetats

El 2017, amb la tercera edició és un any de consolidació del Festivalot. Es mantenen els escenaris originals del festival: Teatre Municipal, Plaça del Pallol, Auditori de La Mercè i el Claustre de la Mercè. Al Punt de Trobada de La Rambla hi haurà de nou l’escenari dedicat a les escoles de música, amb actuacions de nens i nenes.

Una novetat destacada és que s’incorpora el cinema Truffaut com a espai del Festivalot. El cinema oferirà diferents activitats i curts d’animació gratuïtes el diumenge 28.

Què és el Festivalot?

El Festivalot és un festival de música en família que celebra la seva tercera edició a Girona els dies 27 i 28 de maig de 2017. Les famílies que vinguin al Festivalot podran assistir a una trentena de concerts i activitats relacionades amb la música en diferents escenaris del centre de Girona. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin disfrutar de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.

amics de les arts, festivalot, familia, musica

Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals. Tots els concerts programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts, formats breus, horaris diürns) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

El Festivalot és, a més d’un festival de música en família, un festival de ciutat. Diferents empreses, entitats i equipaments de Girona col·laboren amb el festival per tal de complementar el programa del Festivalot amb avantatges i serveis que tenen l’objectiu de millorar l’estada de les famílies.

Festival solidari

El festival repetirà l’acció de cada any d’editar un CD solidari amb un recull de cançons dels artistes programats. Tots els benefcis recollits amb el CD d’enguany es destinaran a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya- Casa dels Xuklis.

07 de juny de 2015. Primera edició de El Festivalot, 6 i 7 de juny de 2015. Contacte: Toni Vilches tonivilches@tonivilches.com 629 300 963 GIRONA

El Festivalot també col·labora amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Girona i algunes associacions i organitzacions sense ànim de lucre per a fer del Festivalot un festival familiar integrador i obert a tothom. Per tot plegat, el Festivalot d’enguany, coordinat amb el Servei Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Girona, inicia col·laboracions amb algunes escoles dels barris de Santa Eugènia i Sant Narcís, que estan treballant en els seus projectes educatius la música. L’objectiu és apropar als nens i nenes i les seves famílies d’aquests barris al Festivalot durant l’últim cap de setmana de maig.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars