Primers caps de cartell del White Summer Sounds 2020

El White Summer, convertit en el festival creatiu més visitat de la Península Ibèrica, assenta les bases d’una nova etapa reforçant la proposta musical i consolidant-se com a l’esdeveniment de referència estival. En la seva novena edició i amb unes propostes renovades que representen un pas més en el format de festival i amb l’objectiu de ser més competitius, White Summer Costa Brava presentarà el proper mes d’agost el White Summer Experience i el White Summer Sounds.

La gran novetat de l’edició 2020 serà White Summer Sounds. Aquest format pretén elevar l’experiència dels assistents, amb una reinvenció de l’oferta musical de festival en què es preveu un cartell carregat de novetats i noms rellevants del panorama actual.

[the_ad id=”3452″]

Els primers confirmats 

L’encarregat d’inaugurar el White Summer Sounds serà C. Tangana el proper 1 d’agost. El cantant madrileny, que va donar el salt al panorama mundial amb la seva popular cançó Mala Mujer, serà el primer en trepitjar l’escenari de White Summer Sounds.

El 7 d’agost serà el torn de Doctor Prats. El grup català, amb tres àlbums al mercat, farà saltar al públic de White Summer Sounds amb el seu potent, dinàmic i energètic directe que no deixa indiferent a ningú.

L’endemà, 8 d’agost, el guanyador d’un Grammy Llatí al 2019 Carlos Sadness pujarà a l’escenari amb la popular Isla Morenita.

L’últim artista anunciat pel moment ha estat el viral Guitarricadelafuente, que després d’haver popularitzat el seu estil tranquil i folklòric a través de les xarxes socials farà vibrar a tot el festival!

Les entrades ja estan disponibles.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res