Gestionant les millors cases rurals de Girona: Naturaki

Per desconnectar de la rutina alguns decideixen fugir a grans ciutats, descobrir noves cultures i provar nous menjars, mentre que d’altres prefereixen reunir-se amb amics o familiars a una casa rural i connectar amb la naturalesa i gaudir d’aquella sensació de que no tenim cap necessitat de mirar el rellotge per saber quina hora és. Si bé els primers ho tenen molt fàcil buscant un hotel o un apartament de ciutat, a vegades trobar una casa rural de qualitat i ben gestionada és una tasca ben complicada.

Naturaki gestiona cases rurals a la província de Girona desde fa gairebé deu anys i en aquest temps, gràcies a la seva manera de fer, s’han guanyat el mèrit de ser un dels millors portals de reserva de cases rurals amb més de 25.000 clients allotjats.

A la seva pàgina web hi podem trobar més de 70 cases rurals Naturaki curosament seleccionades amb l’objectiu d’evitar sorpreses i garantir sempre la màxima qualitat. Abans de reservar podràs conèixer tots els detalls de la casa: els plànols, fotos, tots els seus serveis i equipaments, etc. D’aquesta manera, podràs comparar-les per poder escollir la que millor s’adapti a vosaltres. Un altre dels seus punts forts és la reserva instantània: un cop acabis la teva reserva ja estarà confirmada, sense haver d’esperar missatges ni preguntes.

Cases rurals Naturaki per a famílies i amics, amb piscina i jardins, zones de joc i entreteniment pels més petits, a la platja o a la muntanya… Hi trobareu cases per a tots els gustos i cobrint totes les necessitats que us pogueu imaginar per convertir un cap de setmana o unes vacances en una experiència per a tota la vida.

Una bona experiència també per a propietaris

Naturaki també ha treballat per crear una experiència satisfactòria per als propietaris de cases rurals: des de trobades anuals de propietaris per posar-se al dia i compartir experiències, dubtes i inquietuds, fins a serveis d’assessorament abans, durant i després de convertir-se en una casa rural Naturaki, passant pel servei de gestió comercial. Aquest últim es basa en un servei integral a propietaris mitjançant el qual comercialitzen les reserves de les cases, creen un sistema de reserves centralitzat evitant reserves duplicades, eviten la confirmació de la reserva amb el propietari, promocionen les cases, etc.

La història de Naturaki

Naturaki és un projecte molt gironí: els seus fundadors, la Carme i en Narcís, van idear aquest projecte asseguts al bar la Terra de Girona.

La idea, segons expliquen, va sorgir perquè en Nacís, que treballava com a desenvolupador web, va adonar-se que el sector del turisme rural, havia de profesionalitzar-se. Molts clients que disposaven de cases rurals, durant la crisis van veure com les seves reserves baixaven en picat i mantenir una pàgina web pròpia era molt car. Així doncs, van veure l’oportunitat d’oferir a aquests clients la possibilitat d’estar presents a una web que no havien de mantenir i, alhora, els hi gestionaria totes les reserves.

Tota la informació la trobareu a la seva web: naturaki.com/ca/

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars