Els germans Roca preparen un bar de tapes a Girona per aquesta primavera

El Barri Vell de Girona rebrà ben aviat un nou local gastronòmic que té assegurat l’èxit abans d’obrir: els germans Roca han anunciat que obriran un nou restaurant enfocat en ser un “bar de barri”. Josep Roca serà, dels tres, el que jugarà un paper més important en aquest nou establiment que, previsiblement, obrirà les seves portes entre els mesos de març i maig.

La nova invenció dels germans Roca se situarà al carrer dels Mercaders, on fins ara hi trobàvem el restaurant Mon Oncle. Encara que volen conservar “la mateixa ànima, esperit i calidesa” que tenia fins ara el local, volen convertir-lo en un Can Roca en versió de bar de tapes, amb creacions que els recorden a la seva infància al barri de Taialà com l’entrepà de ronyons amb xerès, anxoves de l’Escala o truita de gambetes.

 

[the_ad id=”3452″]

 

L’elecció d’aquest local ha vingut impulsada per ser “un espai situat en un entorn molt acollidor, amb una terrassa molt agradable i un local petit”, i asseguren que volen mantenir l’ànima que li van donar els propietaris del Mon Oncle. D’aquesta manera, s’hi podrà continuar trobant una gran selecció de vins i també una decoració que recordi a la que es trobava a l’antic Mon Oncle.

Aquest nou bar de tapes a Girona, tot i no tenir el nom decidit al 100%, sembla que s’anomenarà “Boca Seca”. Estarem pendents de com evoluciona aquest concepte!

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars