Weber inaugura a la Costa Brava la seva primera botiga oficial a Girona

Weber, líder mundial en barbacoes, ha inaugurat avui la seva segona botiga oficial d’Espanya sota la denominació Weber Store Costa Brava. La botiga, ubicada a la localitat de Platja d’Aro (Av. de Castell d’Aro, Km 4, 5, 17250 Platja d’Aro, Girona), compta amb una superfície de 250m2 dedicats a la comercialització de barbacoes, accessoris i altres productes de la marca de forma totalment exclusiva.

Present al país des del 2005, Weber comptava fins a la data amb una única botiga oficial, la Weber Store Barcelona, ubicada a Cabrera de Mar (Barcelona), sent el punt de partida dels seus plans d’expansió en els pròxims anys a la península Ibèrica. Ara, considerant que Catalunya és on més arrelada hi ha la cultura i el gaudi dels plans a l’aire lliure amb barbacoa, la marca inaugura la seva segona Weber Store per donar a conèixer la seva àmplia i innovadora gamma de productes a la zona costanera de la Província de Girona.

La jornada d’inauguració ha arrencat amb els parlaments oficials i l’encesa de la primera barbacoa. Entre les autoritats presents, hi han participat el Sr. Maurici Jiménez, alcalde de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró; la Sra. Mònica Ríos, regidora d’Acció Comunitària, Habitatge i Recursos Humans del mateix Ajuntament; el Sr. Raimon Trujillo, vicepresident segon del Consell Comarcal del Baix Empordà; i el Sr. Manel Canadell, president d’AdEM; a més d’Ivan Martínez, Country Manager Sales de Weber-Stephen Ibèrica.

 

Una nova Grill Academy obre les seves portes a Girona

Aquest establiment va més enllà de ser una botiga convencional, ja que també albergarà la primera Grill Academy de Weber a la regió. Es tracta d’un espai gastronòmic i experiencial dissenyat per oferir una varietat de cursos on els participants aprendran a cuinar una àmplia gamma de receptes a la barbacoa.

La Grill Academy és un concepte certificat per Weber, impartit per experts en la matèria, coneguts com a Grill Masters, que operen en nombrosos països del món. Amb més de 100 acadèmies repartides entre els Estats Units i Europa, aquest model recentment ha arribat a Espanya amb l’objectiu de fomentar la cultura de la barbacoa a tots els nivells.

Els cursos impartits a la Weber Store Costa Brava es duran a terme alguns dissabtes de 10 a 13 hores, amb un límit màxim de 20 participants per sessió, i tindran un cost de 70€ per persona. Aquests es dividiran en tres temàtiques diferents: “Starting BBQ”, “BBQ Picnic” i “Street Food”. En cada sessió, els participants aprendran a preparar un total de sis plats diferents a la barbacoa, amb la guia i assistència de Tomàs Brull, el Grill Master de la Grill Academy.

Arnau Paris inaugura la Weber Store Costa Brava amb una Master Class

El reconegut xef Arnau Paris, guanyador de MasterChef 9 i xef copresentador del programa Cuines de 3cat, ha estat l’encarregat d’inaugurar la Grill Academy de la Weber Store amb una Master Class de barbacoa.

Paris ha dissenyat un menú exclusiu per a l’ocasió, que ha inclòs com a entrant naan de verdures amb romesco, com plat principal pèsols amb gamba i botifarra negra, i de postres amb nata i xuixo.

A través d’aquestes receptes el xef ha revelat els seus secrets per aconseguir fer una barbacoa de primer nivell: “Cuinar amb tapa fa que la cocció sigui més homogènia i delicada”. L’experiència de cuina amb barbacoes Weber m’ha sorprès molt gratament. Jo no havia treballat mai amb barbacoes de gas i he pogut comprovar que són molt fàcils d’encendre, de graduar, i la cocció que aconseguim és molt delicada”, afegeix.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res