“La Festa del Girona” celebrarà l’èxit del Girona FC aquesta temporada

El Girona FC ha preparat una sèrie de celebracions per compartir amb la ciutat els èxits assolits aquesta temporada a La Lliga, que han garantit a l’equip de Michel un lloc a la Champions League. “La Festa del Girona” tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de maig, un dia després de l’últim partit de lliga contra el Granada a Montilivi, que se celebrarà a les 21:00 hores.

Recoregut de la Rua

La Festa del Girona, organitzada conjuntament pel Club i Estrella Damm, començarà a les 18h., amb la Rua. El bus descobert, amb els jugadors i el cos tècnic, sortirà de Montilivi en direcció a l’ajuntament de la ciutat seguint el mateix itinerari que es va fer l’any 2017 en la celebració del primer ascens a Primera Divisió.

Sortint de l’estadi, el bus enfilarà per avinguda Montilivi seguint per carrer Pare Francesc Palau i Quer, avinguda Lluis Pericot, Plaça Països Catalans, Pont de la Font del Rei, Carrer del Carme, Plaça Catalunya, Avinguda Sant Francesc, Gran Via Jaume I, Carrer Nou, Pont de Pedra i un recorregut a peu des de la Pujada del Pont de Pedra fins a la Plaça del Vi. Allà, sobre les 18:30h., hi hauran parlaments des del balcó del consistori. Tot seguit el bus continuarà cap a la Copa per Plaça Catalunya, Avinguda Sant Francesc, Gran Via Jaume I, Avinguda Ramon Folch, Rotonda del Rellotge, Avinguda de França, Rotonda del Pont de Pedret (en sentit contrari a l’habitual), Passeig de la Devesa sentit Pont de la Barca (contrari a l’habitual), accés Devesa, Plaça de les Botxes i arribada a la Copa. (20h.)

El Concert

I és que, des de mitja tarda (18h,), La Copa s’omplirà de música per escalfar motors fins l’arribada del primer equip. “Les que Faltaband” seran les primeres en sortir a l’escenari per versionar els grans èxits de la música catalana. Tot seguit, serà el torn d’Els Catarres, una de les bandes més estimades del territori català, que arriben a Girona amb més ganes de festa que mai. La banda d’Aiguafreda donarà pas als jugadors i a l’staff del primer equip que pujaran a l’escenari i es dirigiran a l’afició congregada a La Copa per compartir amb ella tots els èxits aconseguits aquesta temporada. Tancarà la festa Mon Dj, que tindrà ballant al públic i als jugadors fins al darrer moment.

A més de música, tots aquells que s’acostin a La Copa podran gaudir també d’una variada oferta gastronòmica en barres repartides per tot el recinte, a més d’una parada amb el marxandatge oficial del Girona, per endur-se a casa un record d’una temporada que romandrà per sempre en el record de l’afició gironina.

Aquesta festa del Girona FC promet ser una jornada memorable per als seguidors i ciutadans, destacant un any de grans fites per al club.

Foto: La Liga

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res