Una pizzeria de Girona entra a la llista de les 50 millors d’Europa

Un establiment gironí ha fet història en ser inclòs en la prestigiosa llista llista 50 Top Pizza Europa 2024, un reconeixement que destaca l’excel·lència gastronòmica de la regió. Aquest rànquing, conegut per valorar la qualitat, la innovació i el sabor, posa en relleu l’alta competència i la creativitat del sector pizzer a Europa i és la guia més influent del món de la pizza.

La pizzeria Gasparic, situada a Santa Pau i liderada per Eloi Torrent, ha aconseguit la 38a posició a la llista “50 Top Pizza Europa 2024”. A més, ha rebut el premi especial “One to Watch 2024“, que reconeix els negocis amb gran potencial de creixement. Aquesta distinció no només posiciona l’establiment entre els millors, sinó que també reflecteix l’alta qualitat de les pizzeries catalanes en un panorama gastronòmic dominat tradicionalment per Itàlia.

Els premis “50 Top Pizza” són organitzats per una plataforma italiana que es dedica a avaluar i reconèixer les millors pizzeries del món. La gala de lliurament dels premis es va celebrar a Madrid, on es van reunir els millors pizzers d’Europa per celebrar aquest esdeveniment anual. El jurat, constituït per experts del sector, crítics gastronòmics i xefs de renom, valora diversos aspectes com la qualitat de la massa, la cocció i la presentació dels plats.

Les 20 primeres pizzeries de 50 Top Pizza Europa entren automàticament en la classificació de les 100 Millors Pizzeries del Món. 50 Top Pizza World 2024 se celebrarà el pròxim 10 de setembre en el Teatre Mercadante de Nàpols.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res