Viu el Cap d’Any a Girona de la mà d’un d’aquests 10 restaurants

Si tens ganes d’acabar l’any a Girona de la mà de la millor gastronomia, aquí et deixem un llistat de menús a triar perquè l’últim sopar del 2021 no et deixi indiferent:

 1. SOL Gastrobar, un restaurant ubicat al centre de Girona en un local reformat amb molt bon gust. Sol Gastrobar té molta personalitat i és ideal per anar amb amics, familia o parella. 

Visualitzar Menú aquí

2. La Simfonia  és un petit restaurant que es troba a la Plaça de l’Oli, especialitzat en formatges procedents de la Fromagerie Xavier de Toulouse.

Visualitzar Menú aquí

3. Si No Fos:  Restaurant situat al centre de la ciutat que ofereix cuina moderna de caràcter «casual» i basada en el millor producte de qualitat del mercat. 

Visualitzar Menú aquí

4. Divinum es caracteritza per presentar una cuina creativa, atrevida i innovadora amb ingredients del territori i arrelada a la tradició.

Visualitzar Menú aquí.

5. Restaurant 8de7, trobaràs plats únics i diferents elaborats amb productes frescos inspirats en cuines d’aquí i d’allà.

Visualitzar Menú aquí.

6. La Gioia pizzeria, situada al carrer Figuerola, des de fa uns anys s’ha convertit en l’elecció de molts gironins quan tenen gana de pizza.

Visualitzar Menú aquí.

7. Estro Bistrot: restaurant autèntic itallià situat al carrer Nord. A l’Estro Bistrot trobarem especialitats italianes, des de taules d’embotits i formatges italians, fins a la més típica i tradicional pasta carbonara.

Visualitzar Menú aquí

8. Restaurant Cal Ros, ubicat al cor del barri vell, al Carrer Cort Reial 9, és un restaurant amb una llarga tradició a la ciutat. A partir de l’agost del 2017, la direcció i cuina del restaurant van passar a les mans del jove cuiner de Girona  Marc Fiol Palmada.

Visualitzar Menú aquí

9. Hotel Carlemany Girona, situat a la  Plaça Miquel Santaló, proporciona una oferta gastronòmica molt especial que inclou sopar + hotel.

Visualitzar Menú aquí

10. Hotels Ultonia Girona, situat al centre de la ciutat, ofereix l’oportunitat de donar la benvinguda al nou any a l’espai gstronòmic El Baluard, amb còctel de benvinguda, sopar gastronòmic i sessió DJ. 

Visualitzar Menú aquí

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res