Un càmping gironí, seleccionat com el millor d’Espanya

El càmping Las Dunas, situat a Sant Pere Pescador, ha estat reconegut com el millor càmping d’Espanya als prestigiosos ACSI Awards 2024, atorgats per la guia Auto Camper Service International, un referent en el sector. Altres càmpings de la zona també han estat premiats: el càmping Aquarius, també de Sant Pere Pescador, ha rebut el premi al càmping més cordial amb les mascotes, i el càmping Cala Pola de Tossa de Mar ha estat reconegut per tenir les millors instal·lacions sanitàries. Aquests premis s’han decidit en la tercera edició dels ACSI Awards, a partir dels vots de 50.000 campistes de tota Europa. Les votacions es van recollir a través dels diversos portals web d’ACSI, que reben anualment 60 milions de visites i inclouen informació sobre més de 9.500 càmpings.

Las Dunas és un càmping destacat per la seva sostenibilitat. Compta amb 700 plaques fotovoltaiques que generen 380 kW i 250 plaques tèrmiques que produeixen 300 kW per al subministrament d’aigua calenta. També utilitza tecnologia de geotèrmia. Pel que fa a les piscines, utilitzen un sistema de cloració salina, i les façanes dels sanitaris ajuden a reciclar el CO2 de l’atmosfera. A més, el 90% de la flota de vehicles del càmping és elèctrica, i hi ha quatre punts de càrrega per als clients.

El càmping ha col·laborat amb el projecte europeu Impetus Spain, que se centra en l’adaptació al canvi climàtic i l’aplicació de solucions basades en la natura a la platja de Sant Pere Pescador. Aquesta col·laboració ha inclòs la gestió dels accessos a la platja i la restricció dels usuaris a les dunes, contribuint a uns resultats ambientals molt positius. Las Dunas és un model d’adaptabilitat i resiliència davant el canvi climàtic.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res