Descobreix les destinacions de l’Aeroport de Girona d’aquest estiu

Amb l’inici de la temporada d’estiu a l’Aeroport de Girona, s’han donat a conèixer totes les destinacions disponibles aquest any. En total, es podrà volar a 47 destinacions diferents, nou més que l’any passat. La majoria d’aquestes rutes són operades per la companyia irlandesa Ryanair, que ofereix vols a 36 destinacions. Altres companyies com Jet2, TUI Airways, Transavia i Enter Air també participen en aquesta ampliació de serveis.

Ryanair ha incorporat sis noves connexions que mai abans havien estat operades des de Girona. Aquestes noves destinacions inclouen Aarlberg (Dinamarca), Beni Mellal (Marroc), Bari (Itàlia), Paderborn (Alemanya), Pardubice (Txèquia) i Zagreb (Croàcia).

Jet2 oferirà vuit rutes des de l’aeroport gironí, totes elles amb destinacions al Regne Unit. Algunes d’aquestes rutes coincideixen amb les de Ryanair, però també inclouen noves connexions a ciutats com Glasgow i Newcastle. Transavia manté les seves rutes amb Amsterdam i Rotterdam.

La companyia polonesa Enter Air continuarà oferint vols entre Girona i les ciutats de Varsòvia i Katowice a Polònia. Per la seva banda, TUI operarà quatre connexions amb l’aeroport de Girona: Londres-Gatwick, Birmingham, Manchester i Brussel·les.

En conjunt, aquestes programacions suposen una oferta de més de dos milions de seients des de Girona entre la primavera i finals d’octubre, oferint així una àmplia varietat de destinacions per als viatgers que volen des de la Costa Brava.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res