Turisme Gironès publica una nova edició de la guia turística “Descobreix el Gironès”

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès estrena la temporada d’estiu amb una nova edició de la guia turística “Descobreix el Gironès” per a 2022 i 2023. 

La guia recull els principals atractius de la destinació: patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l’oferta d’oci i restauració, allotjaments i esdeveniments, i s’estructura en vuit capítols pensats per captar l’interès del visitant i suggerir-ne la lectura: La visita imprescindible, Art i cultura, Volta i descobreix, Viu experiències, Merescut descans, A taula!, Què fem avui?El Gironès pam a pam – aquest últim capítol ofereix un llistat dels elements patrimonials més destacats de cada municipi-.

En aquesta nova edició, que es renova cada dos anys aproximadament, s’han incorporat algunes actualitzacions de contingut i també noves recomanacions d’allotjaments i empreses turístiques, però manté a grans trets la mateixa estructura i estil que l’edició anterior. Un disseny senzill i agradable, que combina les fotografia i il·lustració amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La publicació està disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l’altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l’Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/ Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d’oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat on l’usuari la podrà descarregar en format digital.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars