Gaudeix de la Costa Brava des del mar

A punt d’entrar a juny i amb una calor que cada cop es fa més intensa, la gent comença a preparar el banyador i la tovallola per anar a la platja i aquells amants de la navegació, posen un peu a port camí al gaudi de l’onatge.

Per tots aquells devots de córrer la mar que no disposen d’una barca, la Costa Brava gaudeix de vàries empreses que es dediquen al seu proveïment, com és el cas de Costa Brava BOATS. Aquesta empresa, familiar i formada per una dotzena de persones, apassionada pel mar i l’entorn de la Costa Brava, es dedica al lloguer de barques  amb llicència o sense. Comparteix una gran estima cap al món nàutic i ofereix l’experiència de veure racons i cales només conegudes per persones autòctones com en són els seus treballadors.

A Costa Brava Boats es poden llogar les barques a Llafranc, l’Escala, Pals, Sa Tuna, Sa Riera, Palafrugell, Illes Medes, Sant Antoni de Calonge i Platja d’Aro. Cal destacar que depenent de la ubicació on es vulgui efectuar el lloguer, la barca haurà de ser recollida a Cala Aiguafreda, Cala Aiguablava, Palamós o l’Estartit.

El seu servei de lloguer es caracteritza per disposar d’embarcacions renovades anualment, en perfecte estat i de marques punteres que sobresurten per la seva gran estabilitat, fàcil maneig i respecte pel medi ambient. Així mateix, amb més de 50 anys d’experiència al sector, es pot efectuar la reserva de forma online en un click amb una assegurança a tot risc sense franquícia i amb assessorament.

Així que deixeu de buscar als cercadors alquiler de barcos costa brava i similars i correu a informar-vos amb Costa Brava Boats!

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res