El primer talent show per a persones sordes a Girona

Tots tenim talent és el primer “talent show” realitzat a Catalunya pensat exclusivament per a persones sordes i està impulsat per l’Associació Gironina de Sords. L’objectiu del concurs és dinamitzar el col·lectiu sord a Girona i a la resta de territori amb una activitat que visibilitzi que més enllà de no tenir el sentit de l’oïda, els sords tenen moltes altres capacitats i alhora serà una activitat per gaudir d’un espectacle i passar-ho bé.

Des del 18 de setembre fins el 31 d’octubre, els sords que vulguin participar podran enviar un vídeo de cinc minuts de durada com a màxim on mostrin algun talent especial. El concurs està destinat a totes les persones sordes, adults i menors, que tinguin ganes de mostrar al món alguna de les seves capacitats, amb el requisit de poder assistir físicament a la Gran final que tindrà lloc a la ciutat de Girona el dissbabte 17 de novembre de 2018.

El concurs té dues fases, primer l’etapa d’enviament i recollida de vídeos. Els vídeos que compleixin els requisits es penjaran a la pàgina de Facebook de Tots tenim talent. L’equip intern de Tots tenim talent supervisarà els vídeos abans de penjar-los. Un cop acabat el període de participació, l’equip intern n’escollirà cinc que seran els finalistes per anar a la Gran Final, tanmateix, hi haurà un sisè finalista que serà el vídeo que hagi aconseguit més likes.

La segona fase és la Gran final, un acte que es durà a terme el 17 de novembre davant d’un jurat format per a dues persones sordes i una oïent, a més del públic assistent. El jurat escollirà els guanyadors dels dos primers premis, dotats amb 400€ i 250€ respectivament, encara hi haurà un tercer premi que l’escollirà el públic, dotat amb 100€.

Sobre l’Associació Gironina de Sords

L’Associació Gironina de Sords és una entitat sense ànim de lucre, que va néixer l’any 1976, des d’aleshores treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones sordes, i per defensar l’ús de la Llengua de Signes Catalana. Sempre a favor de la supressió de les barreres de comunicació, està formada per persones sordes que utilitzen aquesta llengua per a comunicar-se. A banda, dels socis i sòcies, hi treballen una sèrie de professionals i voluntaris que formen part de l’entitat i assolir els objectius.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res