Aquests són els artistes de les Fires de Sant Narcís 2018

L’Ajuntament de Girona ha presentat aquest matí la programació musical de les Fires de Sant Narcís d’aquest any, en què destaca un marcat accent femení. El grup tarragoní Roba Estesa, amb un clar caràcter festiu i combatiu, i la banda de rap valenciana Pupil·les obriran la primera nit de música a la Copa. Les DJ franceses Miss Kittin i Louisahhh seran les dues dones protagonistes de la nit del dijous, que es programa amb col·laboració amb EUMES.

La proposta musical d’enguany –que guanya un dia de programació respecte l’any passat i que alguns dies tindrà tres grups actuant en lloc dels dos habituals– tindrà com a caps de cartell La M.O.D.A., present en gairebé tots els festivals estatals; Els Amics de les Arts; que faran a Girona el concert de comiat de la gira del disc Un estrany poder en el que serà la seva primera actuació a la Copa; Els Catarres, que arribaran a Fires per tercer cop i hi presentaran el seu darrer àlbum; Dr. Calypso, que pararan a Girona en el marc de la gira de comiat pels seus 30 anys damunt dels escenaris, i Xavi Sarrià i El Cor de la Fera, que presentaran el seu darrer treball a l’escenari de la Copa.

La regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha destacat que “la programació que presentem és molt diversa, amb diferents registres musicals, perquè perseguim l’objectiu que tothom pugui participar a les Fires, trobar-hi un espai i sentir-s’hi a gust”. La regidora ha remarcat també que les Fires “segueixen sent la festa major de tardor de Catalunya i que, per aquest motiu, molts grups les escullen com a escenari de presentació del disc o de cloenda de gira”.

En l’escenari de Sant Feliu cal destacar les actuacions de Nyandú i Joan Colomo, que presentaran els seus nous treballs, i la Black Music Big Band, que oferirà un repertori especial per les Fires revisitant els temes clàssics de la Motown. A més, també s’estrenarà en exclusiva el nou espectacle de Los Mambo Jambo, “Los Mambo Jambo Arkestra”, una proposta que portarà dotze músics a l’escenari de Sant Feliu.

L’envelat de la plaça de Miquel Santaló serà, un any més, el punt de trobada pels amants de les orquestres i la música de ball i hi passaran l’Orquestra Maravella, l’Orquestra Selvatana i La Principal de la Bisbal.

El públic familiar podrà gaudir amb les actuacions de migdia a la Copa de Xiula, Orelles de Xocolata i FunKids, un projecte de la Black Music Band i l’Auditori de Girona que barreja la música negra amb les danses urbanes dels Brodas Bros.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res