Tornen les sortides guiades de senderisme al Gironès

Hi ha 6 sortides programades en els pròxims mesos, entre octubre i desembre

 

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès organitza aquesta tardor sortides de senderisme quinzenals repartides del 3 d’octubre al 12 de desembre. Seran sortides guiades per un guia de natura on es podrà descobrir l’entorn del Gironès. 

Les sortides seran a les 10h del matí i tindran una durada de 3h. El preu per persona és de 3€ per persona, i gratuït pels menors de 12 anys. La majoria de sortides tenen un nivell de dificultat baix i son aptes per tothom, excepte la sortida al Rocacorba que és de llarga durada i dificultat més elevada.

El període d’inscripció s’obrirà una setmana abans de cada sortida (el diumenge anterior) i s’acceptaran reserves fins a omplir l’aforament.  Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a turisme@girones.cat o trucant al 972 011 669. Les places son limitades i es respectaran les mesures de seguretat correspondents amb la Covid-19. 

Les rutes de senderisme guiat que es faran son les següents:

 • 3 d’octubre: Vall d’en Xuncla (Sarrià de Ter) – Caminant entre molins fariners. Inscripcions obertes a partir del 26 de setembre.
 • 17 d’octubre : Ciutat dels quatre rius (Girona) – Sortida ornitològica per la riba del riu. Inscripcions obertes a partir del 10 d’octubre.
 • 31 d’octubre: Ruta pels veïnats (Sant Jordi Desvalls) – Veïnats, ermites i vinyes. Inscripcions obertes a partir del 24 d’octubre.
 • 14 de novembre: Rocacorba (Canet d’Adri) – El cim del Gironès (Sortida de 6,5 hores) Inscripcions obertes a partir del 7 de novembre.
 • 28 de novembre: Masos del pla de l’Onyar (Fornells de la Selva) – Caminant per terra fèrtil i paisatges rurals. Inscripcions obertes a partir del 21 de novembre.
 • 12 de desembre: Bosc i castell de Cartellà (Sant Gregori) – Territori remença i visita al pessebre de Can Roseta. Inscripcions obertes a partir del 5 de desembre.
 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res