Arriba a Girona un nou restaurant de la mà de Marc Ribas

Al local on hi havia el Museu del Vi obrirà aviat un restaurant el xef de “Cuines”,  “Joc de Cartes” i “Pop up Xef” de TV3

L’històric bar-restaurant El Museu del Vi tanca finalment les seves portes. Degut a pandèmia i a totes les restriccions en el sector de la restauració, els seus propietaris han decidit avançar la seva jubilació.

El restaurant va obrir l’any 1977, i és dels més antics del Barri Vell de Girona. Durant més de 40 anys l’han portat els germans Jordi Esquinas i Maria Esquinas, i la seva parella Carles Revenga. Al llarg dels anys el restaurant ha anat experimentant canvis rebent tot tipus de clientela: des de soldats i reclutes, a estudiants i turistes.  Però al llarg dels anys ha mantingut sempre la seva essència i la seva estètica inicial, oferint plats i tapes tradicionals de la cuina catalana en un establiment ple d’història.

Marc Ribas, el cuiner de renom conegut per ser el presentar els programes Cuines, Joc de Cartes i Pop up Xef de TV3, ha decidit comprar aquest històric establiment. El cuiner té forts vincles amb les comarques gironines i El Museu del Vi serà el seu primer restaurant a Girona. Els expropietaris se n’han desvinculat completament, venent el local a una immobiliària. Ara bé, afirmen que no els hi importaria que es conservés el nom del local “El museu del vi”.  El xef no ho ha anunciat oficialment encara, però segons s’ha pogut saber, el restaurant ha passat a les seves mans. 

La zona de la Cort Reial, on està situat el Museu del Vi, s’està convertint en un dels epicentres gastronòmics de la ciutat, ja que fa poc els germans Roca hi van inaugurar el seu nou restaurant Normal.

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars