Torna el Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona en la seva 35a edició

El Lleuresport, el parc infantil i juvenil de Nadal de Girona, commemorarà el centenari del GEiEG i el desè aniversari de la seva mascota, en Liós, durant la 35a edició de la iniciativa. L’edició d’enguany tindrà lloc els dies 24, 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre del 2019 i 2, 3 i 4 de gener del 2020 al Complex Esportiu del GEiEG de Sant Narcís.

El parc obrirà les portes el dia 24 de desembre, a les 10.30 h, amb diverses activitats per celebrar les efemèrides de l’entitat esportiva. En aquest sentit, la jornada començarà amb una cercavila dels Gegants de l’Esquerra del Ter des de la plaça de l’Assumpció fins a les instal·lacions del GEiEG a Sant Narcís i, acte seguit, en Liós bufarà les espelmes d’un pastís d’aniversari acompanyat de les autoritats. Tancarà la jornada inaugural un espectacle del Gran Circ de Nadal de Girona. A més, coincidint amb els deu anys d’en Liós, la mascota compartirà jocs al llarg de tots els dies amb els nens i nenes assistents al parc.

Més enllà de l’acte inaugural, el Lleuresport oferirà una trentena d’activitats lúdiques, culturals i d’aventura o un concurs de fotografia adreçat al públic juvenil, a banda d’espectacles i tallers. “El Lleuresport destaca un any més pel seu gran paper educatiu i pedagògic envers els infants i jovent de tal manera que, a banda de ser un espai d’oci, també fomenta el desenvolupament dels nens i les nenes”, ha destacat la regidora Eva Palau, que ha animat totes les famílies a participar-hi.

La solidaritat seguirà sent un dels aspectes destacats del parc. Fins al 4 de gener, gràcies a la col·laboració amb el Banc dels Aliments, es podran entregar productes alimentaris com oli, llet i conserves de carn i peix al punt de venda d’entrades i a canvi s’obtindrà un 2×1 per entrar al parc. Addicionalment, aquest any es podran donar joguines a l’espai de la Creu Roja per redistribuir entre els infants que no en tinguin.

L’horari d’obertura també variarà respecte anys anteriors, ja que els dies 24 i 31 de desembre les instal·lacions només obriran al matí, de 10.30 a 14 h; mentre que els dies 28 i 29 de desembre ho faran només de tarda, de 16 a 20 h. Els dies 27 i 30 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener, el parc obrirà durant tot el dia, de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h. El preu oscil·larà entre els 4 € i els 10 €, tot i que també hi ha la possibilitat de comprar abonaments a un preu més econòmic i diversos descomptes. Com a novetat, en aquesta edició els socis del GEiEG que ho vulguin podran aparcar gratuïtament al pàrquing d’El Corte Inglés i obtindran un 2×1 pel Lleuresport.

Foto: GEiEG

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res