Un any més la Pista de Gel s’instal·la a la Fira de Girona

La Pista de Gel de la Fira de Girona serà per 14è any seguit una de les activitats destacades de les festes de Nadal de la ciutat. Es calcula que prop de 17.000 assistents podrien patinar al Palau de Fires entre el dissabte 21 de desembre i el dimarts 7 de gener.
 
La Pista de Gel de Girona és una de les pistes cobertes més grans de Catalunya amb 800 m2 i també comptarà amb un tobogan de 2,5 metres d’alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu. Enguany també s’instal·laran quatre pantalles que retransmetran en directe les imatges dels patinadors.

  
Targeta regal i descomptes

Novament, en aquesta edició s’ha dissenyat una targeta regal per poder regalar entrades personalitzades per patinar a amics i familiars, que es pot sol·licitar enviant un correu a info@firagirona.com

A més, tots aquells membres que tinguin el carnet de la comunitat universitària de la UdG tenen l’entrada a preu reduït (6 euros l’hora). El propietari del carnet juntament amb 3 acompanyants, els quals no tenen perquè ser membres de la UdG, es podran aprofitar d’aquest avantatge.

Preus i horaris
El preu per patinar és de 9 euros l’hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que quatre baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3,5 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 70 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d’aniversari. L’ús de guants és imprescindible per accedir a la pista i qui no en tingui els podran adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

A l’interior del Palau Firal hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a patinadors habituals. L’espai per a novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements de suport com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 21 de desembre fins al 7 de gener de 10 a 21 hores, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10 a 19 h), el 25 de desembre (tancat), l’1 i el 6 de gener (de 16 a 21 h) i el 5 de gener (de 10 a 15 h).

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars