Meritxell i Judit Neddermann i Miriam Luna al Concert de Nadal de PGA Catalunya Resort

Meritxell i Judit Neddermann i la cantant i pianista Miriam Lluna compartiran escenari en el concert de Nadal de PGA Catalunya Resort el proper 30 de desembre. La cita tindrà lloc a l’Hotel Camiral, situat al centre del Resort i acollirà el talent femení d’aquestes tres artistes catalanes que ja compten amb un gran reconeixement local, nacional i internacional.

Meritxell i Judit Neddermann brindaran al públic l’últim concert de la gira “Present” que compta amb versions de nadales populars catalanes. Aquest treball forma part del primer projecte de les germanes, concebut i treballat conjuntament. Judit i Meritxell, nascudes en una família de músics, s’han fet un lloc en el panorama musical, cadascuna traçant camins diferents. La Meritxell es va formar a l’escola de música de Berklee (Boston) i en aquests moments es troba en procés de creació del seu primer disc en solitari. La Judit ha publicat tres àlbums i ha col·laborat en l’últim disc d’Alejandro Sanz, convertint-se en el nou descobriment del cantautor.

Per la seva banda, l’artista internacional Miriam Lluna, barcelonina i resident a Viena, oferirà la primera actuació a Catalunya després del concert de presentació del seu disc “Piano & Soul” a Barcelona. Amb un caràcter més internacional, Miriam Luna ha enamorat amb la seva excepcional veu a grans audiències actuant per tot Europa, Àsia i Austràlia. Va estudiar al Conservatori de Música Clàssica de Barcelona i, des de fa uns anys, resideix a Viena, on ha actuat en els principals temples de la ciutat de la música. Acaba de presentar el seu primer àlbum, esgotant totes les entrades del concert de presentació.

Les entrades per al concert ja estan a la venda aquí.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res