El TOP 3 del programa de Fires 2016

Si ahir us parlàvem de les tradicions que any rere any duem a terme durant les Fires de Sant Narcís, avui us portem desgranat el programa de Fires d’enguany. No us en perdeu ni un detall!

 1. Concerts a La Copa: enguany estem davant d’un gran any pel que fa a les actuacions a les Barraques de La Copa. Per començar, Oques Grasses, un dels grups més populars de l’escena musical catalana actual, juntament amb Animal, presentaran les seves millors cançons el divendres 28 a les Barraques. El dissabte 29 serà el torn de The Movement, Korxea i No More Lies. L’endemà, el diumenge 30 d’octubre, la festa seguirà amb Teràpia de Shock i l’orquestra Di-versiones. El primer cap de setmana de barraques tancarà el dilluns 31 amb Smoking Souls i Berri Txarrak. Les Barraques tancaran fins el dijous 3 de novembre, que es reprendran amb forá amb els DJs alumnes d’Eumes, The Hacker i Josh Wink. El divendres 4 de novembre podrem veure a Funkystep & The Sey Sisters i Bombino i, finalment, el dia 5 de novembre la despedida de les Barraques serà presidida per Ebri Knight i el popular grup La Raíz, que finalitzarà la seva gira a la nostra ciutat.
 2. Altres concerts gratuïts. No només a la Copa viurem moments musicals! A la Plaça de Sant Feliu, hi viurem les actuacions de Paula Valls i Ramon Mirabet el 29 d’octubre, Joana Serrat i Xarim Aresté el 31 d’octubre, la final del concurs Intro el 3 de novembre, la Black Music Big Band i la Dinamo Statik Funk Explosion el 4de novembre i finalment Maria Arnal amb Marcel Bagés i Xavi Sarrià amb Feliu Ventura el 5 de novembre.
 3. Portes obertes. No només de festa vivim els gironins, i per això, la ciutat també ens proporciona un bon nombre d’ofertes culturals per aquests dies. Nombrosos museus i edificis obren les seves portes gratuïtament per a què tothom en conegui el seu interior. Durant aquestes Fires, podreu visitar gratuïtament: la Seu de la Generalitat, el Museu d’Història de Girona, l’Ajuntament de Girona, el Museu d’Història dels Jueus, el Museu del Cinema i el Refugi Antiaeri del Jardí de la Infància.
 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res