Teatre fora del teatre: 2ª edició El Cacau

De l’1 al 8 de juliol tindrà lloc la segona edicó de El Cacau Festival Escènic de Petit Format de Girona, que enguany comptarà amb més de vint-i-cint propostes escèniques. La mostra arrencarà amb una inauguració al Pati de la Casa de Cultura de Girona, oberta a tot el públic, en la que hi haurà espectacles de teatre, dansa, música i monòloegs. Pel que fa a la resta de la programació, s’hi inclouen propostes variades de les que el públic podrà gaudir a espais com El Context, La Tasca, El Forn, Els Jardins de la Mercè o el Cèltic.

El cartell d’aquesta edició de El Cacau inclou obres com Oblid’Art, de la Cia. Entorn, que aga- fant com a punt de partida la Segona Transició Espanyola, el franquisme i l’època de la Transició presenta una proposta re exiva que aborda alguns dels tabús relacionats amb aquests períodes de la història de manera directa alhora que poètica. Una altra de les propostes més destacades del Festival és la presentada per l’equip de Berícid Sulfúric, que portaran a Girona la cció radiofònica àgil, dinàmica i irònica que els ha donat a conèixer arreu del territori català.

Per trancar el Festival, el dia 8 de juliol, tindrà lloc el Microteatre Cacau, que es podrá veure a l’Espai de coworking Cookingirona.  i que oferirà propestes escèniques encadenades per a tots els públics. El cost dels espectacles és de cinc o deu euros, i també s’ofereix als espectadors la possibilitat d’adquirir el tiquets de tots els espectacles d’un dia a un preu reduït.

En el procés de selecció de les obres l’organització de El Cacau ha valorat el grau de qualitat, novetat i el caràcter multidisciplinari dels projectes teatrals presentats, així com la viabilitat d’execució de les obres en els espais que garanteixen el privilegi del petit format. D’aquesta manera, el Festival vol garantir l’esperit dinàmic, íntim i personal que va caracteritzar la pri- mera edició.

Podeu consultar el detall de la programació de El Cacau 2017 a www.elcacaufestival.com

Cartell Cacau 2017

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars

  No et perdis res