Plans per un Sant Joan màgic a Girona

Ja la tenim a tocar, aquesta setmana arriba una de les nits més especials de tot l’any, la nit de Sant Joan. Tot i que és la nit més curta de l’any, és una ocasió perfecte per reunir-se amb els amics al voltant d’una foguera i fer d’aquesta nit, una nit eterna. Avui us volem donar alguna idea per celebrar aquesta nit màgica de la millor manera i per tots els gustos.

Un sopar a casa amb la família i els amics sempre serà una molt bona opció per celebrar la revetlla. Si compteu amb una bona companyia, un bon àpat (qui es nega a una bona barbacoa?), cava, una coca de Sant Joan i sobretot, música, molta música!.

Una altra alternativa per aquells que viviu a Girona ciutat i no us voleu allunyar gaire de casa és anar a les festes de barri on moltes entitats i associacions de veïns organitzen sopars populars i de revetlla. Podreu trobar gresca als barris de Santa Eugènia, Vista Alegre, Torre Gironella, Barri Vell amb el sopar a la plaça dels Jurats, Vall de Sant Daniel, Palau-sacosta, Fontajau, Les Pedreres o Montilivi. Us deixem l’enllaç de la programació per barris de Girona.

No obstant, als poples d’arreu de la província, especialment als costaners, la nit del 23 trobareu festa assegurada. Qualsevol de les cales de la Costa Brava són bones per anar amb la motxilla plena de menjar i beguda i compartir amb els amics una nit especial on acabar veient sortir el sol (aquest pla també és molt recomenable per anar amb parella).

Nene bengala

Per últim, i si el que voleu es gaudir de la nit en família amb els petits de la casa i voleu fugir dels petards i la gentada,fer una ruta per la montanya fins el Santuari dels Àngels pot ser el vostre pla perfecte. El Santuari dels Àngels és un dels cims més visitats del Gironès, es troba a uns 22km desd del Pont de Pedret i té una durada de 6 hores. El camí està senyalitzat en tot moment, és apte per a tota la família.

Els més aventurers de tots, també podeu escollir fer una visita al Castell de Montsoriu, al peu del Montseny. Aquest castell gòtic és considerat un dels més importants de Catalunya. Situat al cim d’un turó de més de 600 metres, entre els municipis d’Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu, dins la comarca de la Selva i recórrer amb la companyia de guies un lloc ple de misteris, llegendes i secrets encara amagats.

 

 • No comments yet.
 • Add a comment

  També et pot interessar...

  al dia!

  Vols rebre l’actualitat de Girona al teu correu electrònic? 

  PD: No som gens pesats i podràs borrar-te de la llista quan vulguis!


  Els més populars